maanantai 30. joulukuuta 2013

Sateisen aurinkoinen ja virallisesti viimeinen talvilomapäivä...


Vuoden ajan olen yrittänyt ottaa kuvaa takapihalla hyppivistä oravista ja vihdoin onnistuin!
Kummallinen valoilmiö näyttäytyi taivaalla ja tyttö valitti kun "auinko paittaa" ja verhot piti laittaa kiinni, että hän voi kattoa Hello Kitty-dvd:tä. Noo, eihän se aurinko kauaa siellä taivaalla keikkunutkaan kun kävikin jo taas satamaan.

Oma asunto on alkanut olla haaveissa yhtä enemmän ja enemmän. Oma asunto on ollut haaveena jo pitkään ja kyllä tämä alkaa pikkuhiljaa siltä näyttämään, että kyllä se kohta on pakko saada! Saisin kodin pinnat ja säilytystilat mieleisiksi, kylmälaitteista puhumattakaan. Meidän jääkaappi-pakastin on tällä hetkellä jostain Lotta Svärdin kenttäkeittiöstä tai ristiretkien ajalta ja pyörittää sähkölaskuunkin mukavasti senttejä. Makkarin "vaatekaappi" puolestaan on Jyskin loistolaatua ja sinne mahtuu juuri ja juuri sukka ja yksi henkari. Tyttökin saisi oman huoneen ja ennenkaikkea saisimme oman pihan! Edes se pieni rivitalon parin neliön suuruinen takapiha, mutta se olisi oma ja saisi olla rauhassa pihalla, ilman että naapurin mummot/spurgut tulevat juttelemaan tai juoruamaan muista talon asukkaista. Asunnon ostoa on tullut lykättyä myös ajatellen, että sitten joutuisi myymään jos muuttaakin muualle, mutta eiköhän täältä asunnon saa myytyä jos niikseen tulee. 

Yleistä ärsytystilaani (joka paisuu joka kuukausi vuokraa maksaessa) lievittääkseni, tongin tytön jemmassaolevia vaatteita. Vaatteet ovat näköjään edelleenkin liian isoja neidon päälle, mutta onhan niitä aina kiva kaivella :) Olen ostellut isompia vaatteita aina kun on kohdalle sattunut mieluinen ja edullinen hynte. Vaatteita onkin pari laatikollista tuolla odottamassa. 

H&M:n villatakki ja Zaran valkea paita, jonka löysin Barcelonasta.
Pukin tuoma Hello Kitty-paita, Seppälän farkut ja villatakki. Ihanan keväisiä :)
H&M:n neulemekko, joka on odotellut laatikossa ainakin vuoden...
Kun vaatteet piti vielä laittaa laatikkoon odottelemaan, niin kävinpä sitten etsimään tavaroille parempia paikkoja, kun joulukoristeetkin ottivat eilen jalat alleen. Miten ihana näitä kaikkia kamoja ois laitella ihan iki-ikiomaan kotiin... :) 

Olkkarin (ja oikeastaan koko asunnon) sisustus on muuttunut viime vuosina melkoisesti ja aiempi sininen sisustus on vaihtunut valko-harmaaksi. Huonekalut ovat vaihtuneet pyökkisistä valkoiseksi, vain tv-taso on vielä entistä sisustustyyliä. Tykkään kyllä tason mallista, mutta valkeahan sen pitäisi olla. Bongasin Ikeasta hienon senkin, jossa olisi kaksi lasiovea ja telkkarin saisi korkealle, ettei juniori sitä pääsisi käpältelemään. Kaupassa senkkiä tarkemmin tutkittuani huomasin sen kuitenkin olevan aivan liian massiivinen meille, joten etsintä jatkuu. 


Riihimäen ja Karhulan purkkeja voisi köijjätä lisää kotiin, kun taas edullisesti löytyisi. Kirppikseltä näitä on hyvin aina löytynytkin. Kannellisista purkeista pyytäävät yli 20 euroa hintaa ja kannettomilla 6-20 euroon. Hinnoissa on vaihtelua hurjasti. Löysin isoimman purkin isotädin ruokakomeron uumenista kaiken sotkun ja hiirensonnan seasta ja keskimmäisen ostin kirpputorilta. Haaveilin pienemmästä purkista, jotta purkeista tulisi kolmen kokonaisuus ja ihan sattumalta se sitten seuraavalla kirppis-reissulla sattuikin kohdalle ja löysi meiltä uuden kodin. 


Etsiskelin aamukahvin äärellä netistä lisää infoa eilen ostamastani Arabian(?) kannusta. Todennäköisesti se on Arabian G-mallin pienin kannu, josta tosin puuttuu kansi, kuten arvelinkin. Täyttä varmuutta ei ole kannun aitoudesta, mutta jos se joskus selviäisi. Paikkansa se kuitenkin löysi Arabian maitokannun, voipytyn ja Kupittaan teekannun viereltä :)

  

1 kommentti:

  1. Ihana toi Siljan H&M neulemekko :) ja noi purkit on tosi kivat!

    VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)