tiistai 14. tammikuuta 2014

Aurinkoista vapaataKävimme äitini kanssa aamulla kirppiksellä. Myytävänä olisi ollut hieno lasikupu, jollaista olen kauan havitellut, mutten raaskinut ostaa - ja pidin säästökuurini. Sain tyttärelle pari paitaa halvalla (2€ yhteensä) ja Arabian ruusulautasen :) 

Tällä kertaa tarkistin pohjasta ja siellä todella komeilee Arabian leima. 
En kerää kyseistä sarjaa ja tämä astia oli itselläni ensimmäinen kyseisestä sarjasta, mutta tämä lautanen sopisi hyvin tarjoilulautaseksi vaikka tytsyn syntymäpäiville. Sain myös neidille söpöt kesätennarit kahdella eurolla! Siistitkin vielä :)
Koska kerrankin paistaa aurinko ja on kauniin talvista - minun vapaapäivänä vieläpä - päätin lähteä kuvailemaan. Oli kiva tassutella auringossa ja etsiä kuvattavaa. Sorsia ei näkynyt ja puut olivat ankean näköisiä risuja, kun eivät olleet kuurassa, joten kuvattavaa ei tällä kertaa ollut järin paljoa. Halkosaari on kuitenkin aina varma nakki, ei petä koskaan! Sain kuvia upeista jääpuikoista, jotka reunustivat Saimaan rantakivetystä.
Kylmä tuli hyvin äkkiä, varsinkin sormille ja nyt onkin sitten taas rystyset auki kun on niin kuivat kädet... Odotan innolla sitä fiilistä, kun kevätaurinko alkaa lämmittää :) Sitä odotellessa nautitaan näistä lumisista ja jäisistä tunnelmista!

 

2 kommenttia:

  1. Tilinauhan katsominen nostatti hetkellisesti verenpainetta täälläkin.. :D

    VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)