sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Hyvää huomentaTytsy katsoi illalla Muumeja ja sillä aikaa väsäsin pienen letin tytön tukkaan kun kesti hetken paikoillaan :) Tytön tukka on niin liukas, että siistien lettien tekeminen on hiukka hankalaa, mutta nyt onnistui jotenkuten. Neidin tukka on kasvanut aivan mielettömästi! Tukka on suorana alaselkään asti pisimmillään - ja ikäähän neidille tulee maaliskuussa vasta kaksi vuotta. 


Tänään voisimme koittaa räpeltää jotain vastaavaa. Pitää jotenkin lahjoa tyttö paikoilleen niin saa letin tehtyä, Muumit on aina hyvä vaihtoehto tai Robinin Boom Kah. Tyttö pyytää monta kertaa päivässä "pumkkaa-biisi kuunnellaan". 


Otin kaverini vauvasta vauvakuvat ennen joulua ja facebookin kautta se poikikin toisen kuvauskeikan. Sovin kuvauskeikan tammikuun lopulle. Kuvattavina ovat kolme lasta, joista pienimmäinen loistaa pääroolissa. Hänestä olisi tarkoitus napsia 1-vuotiskuvat. Koska en omista vielä ulkoista salamaa ja kameran oma salama sellaisenaan on toooodella kökkö, täytyy vähän soveltaa. Kameran oma salama on liian valkea ja kirkas ja kun sitä ei saa suunnattua mitenkään, se tulee suoraan edestä ja valaisee kuvan väärin (se ei siis täytä pimeitä kohtia vaan suora valo tekee vain lisää varjoja jo ennestään pimeisiin kohtiin - ja vaalentaa jo vaaleita kohtia entisestään- , eikä sitä voi siis käyttää "täyttövalona"). Minulla ei myöskään ole softboksia, jolla salamanvaloa voisi pehmentää ja hajauttaa, mutta tähän löysin netistä pienen kikan, jota olen kokeillutkin - ja se jopa toimi. Tänään olisi tarkoitus räpsiä harjoituskuvia ja koittaa erilaisia kuvasommitelmia, kuvakulmia sekä valaistussäätöjä. 

Loppukuusta oli tarkoitus ottaa kummipojasta 2-vuotiskuvat ja myöhemmin keväällä sitten tyttärestä samaiset kuvat. Niin se aika rientää, vasta olimme kaverin kanssa mahat pystyssä ja nyt huligaanit on jo näin isoja. Itse toki ei olla vanhettu päivääkään! Ulkona satelee hiljalleen lunta, hieman eroa viime aikojen pimeyteen ja synkkyyteen. Mielenkiinnolla odotan, miten juoksulenkki sujuu -8 asteen pakkasessa, keuhkot kovilla. Let's see! 

Mukavaa päivää kaikille!

Tässä piristettä kaikille peilin edessä taisteleville naisille - ei se ole helppoa missään iässä :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)