maanantai 20. tammikuuta 2014

Maanantai

Jalkaa lepuuttamassa...

Aamulla minulla oli aika työterveyteen kipeän polven vuoksi ja sairaslomaahan sieltä tuli. Polvi on ollut kipeä jo kuukauden päivät ja kipeytynyt viimeiset pari viikkoa siitä lähtien, kun nuljahti taas osittain sijoiltaan töissä huonon noston yhteydessä (edelliskerran mennyt sijoiltaan joskus syksyllä). Sain Panacodia ja lähetteen röntgeniin. Josko tämä taas tästä levolla ja särkkärillä helpottaisi! Toivottavasti helpottaa ja nopeasti.


Röntgen-reissulla kävin värjäyttämässä myös kulmakarvani (olin varannut ajan jo aikaa sitten). Hyvät kulmat tuli, tällä kertaa vähän tummempaa väriä laitettiin, kun hiuksetkin ovat ruskeat. Ostin kampaamosta hiusvärin, joka olisi tarkoitus tunkea huomenna päähän. Katsotaan osaanko enää kun en ole tyvivärjäystä tehnyt kotona moneen vuoteen. Kampaaja valitsi sopivan sävyn - samaa ainetta mitä käyttäävät kampaamossa- , joten sen puolin värjään luottavaisin mielin järkyttävän tyvikasvun piiloon. Osa säästöprokkista ;)Kovin ihmeitä ei nyt pysty tekemään - ja siihen treenaukseenhan tuli nyt sitten tauko (%"¤¤&"#¤"%!!!!!) - joten tehdäänpä sitten vaikka ruokaa. Tein lounaaksi tonnikalasalaattia ja lohipastaa. Poikkesin tällä kertaa normaalista lohipastareseptistäni ja kehittelin uuden. Tarkempi resepti löytyy reseptit-sivultani. Hyvää oli tämäkin versio! 
http://minunomatkissanpaivat.blogspot.fi/p/reseptit.htmlMuovailimme vaihteeksi tytön kanssa ja leikimme legoilla. Huomenna voisimme neidon kanssa vaikka leipoa jotain... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)