tiistai 28. tammikuuta 2014

Kevättä kotiin


Pientä piristystä lyhtyihin: pinkkejä kynttilöitä jemmasta.


Äitini tuli eilen meille kylään ja toi minulle tämmöisen tuliaisen. Hän oli ostanut minulle nimpparilahjaksi Tove Janssonin 100-vuotis juhlapurkin :) Lynkkasin tänään K-rautaan hakemaan lisää huonekalumaalia. Pääsenkin jatkamaan tuolien maalausta sekä syksyllä aloittamaani perunalaatikon tuunaamista. Kävin myös pari uutta pensseliä kun entiset olivat liisteröityneet käyttökelvottomiksi käppyröiksi. 

Inspiroiduin auringonpaisteesta taas sisustelemaan olkkaria ja niinpä lynkkasin edestakaisin vaihdellen tavaroita paikasta toiseen. Ledvalo-oksa sai kyytiä talviauringon tieltä ja tilalle tulivat valkoiset hortensianoksat sekä orkideat. Tulipa pestyä samalla koristekivet orkidearuukusta. Pölyä olikin kertynyt parin villakoiran verran, nenää kutittaa vieläkin. Odotan innolla, että saan tietokoneen piuhat tuolta taustalta pois rumentamasta kun pöytäkone ottaa ja lähtee.
Ledvalo-oksa lähti kaappiin, tilalle orkideat.


Riihimäen purkit saivat keväiset kynttilät.

Sain maalattua perunalaatikon kokonaan ja se olisi enää välihyllyä vaille valmis. Laittelen juttua siitä, jahka tekele valmistuu :) Polvikipua lukuunottamatta vallan mukava kissanpäivä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)