tiistai 28. tammikuuta 2014

Kevättä kotiin


Pientä piristystä lyhtyihin: pinkkejä kynttilöitä jemmasta.


Äitini tuli eilen meille kylään ja toi minulle tämmöisen tuliaisen. Hän oli ostanut minulle nimpparilahjaksi Tove Janssonin 100-vuotis juhlapurkin :) Lynkkasin tänään K-rautaan hakemaan lisää huonekalumaalia. Pääsenkin jatkamaan tuolien maalausta sekä syksyllä aloittamaani perunalaatikon tuunaamista. Kävin myös pari uutta pensseliä kun entiset olivat liisteröityneet käyttökelvottomiksi käppyröiksi. Biltemasta sain pari lautalevyä pottulaatikkoon (jotka pitäisi tosin sahata lyhyemmäksi ja eihän meillä sahaa ole, täytynee käydä kaljupäisen herran vanhempien kaluvajassa) ja samalla ostin silikoniset muffinssivuoat :) Ostin tytön leikkinurkkauksen ikkunalle vaaleanpunaisen kynttilän Biltemasta (järkyttävän iso ja hintaa vain 2,99€!!). Sain tytölle myös collagehousut edullisesti, kivat keväisen väriset turkoosit. Mummi puolestaan osti neidolle lego-paketin. Kynttilää sijoitellessani inspiroiduin auringonpaisteesta taas sisustelemaan olkkaria ja niinpä lynkkasin edestakaisin vaihdellen tavaroita paikasta toiseen. Ledvalo-oksa sai kyytiä talviauringon tieltä ja tilalle tulivat valkoiset hortensianoksat sekä orkideat. Tulipa pestyä samalla koristekivet orkidearuukusta. Pölyä olikin kertynyt parin villakoiran verran, nenää kutittaa vieläkin. Odotan innolla, että saan tietokoneen piuhat tuolta taustalta pois rumentamasta kun pöytäkone ottaa ja lähtee.Ledvalo-oksa lähti kaappiin, tilalle orkideat.

Ostin Tiimarin alennusmyynnistä pienen kranssin, joka minusta näyttää pajunkissoilta ja laitoin senkin seinälle. Viime syksynä askartelin syksyisen kranssin isotätini talosta löytämistäni vanhoista koristemarjoista ja ajattelin nyt tuunata tästä pienestä kranssista jotain keväistä. 
 
Viime syksyn kyhäelmä.Pinkki kynttilä piristämässä sisustusta.
Riihimäen purkit saivat keväiset kynttilät.

Sain maalattua perunalaatikon kokonaan ja se olisi enää välihyllyä vaille valmis. Laittelen juttua siitä, jahka tekele valmistuu :) Polvikipua lukuunottamatta vallan mukava kissanpäivä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)