torstai 23. tammikuuta 2014

Kuvaksellinen päivä


Kivun suhteen tästä päivästä on kissanpäivä taas kaukana, polvi on niin kipeä, ettei kunnolla kävelemään pysty. Autolla ajokin koskee, yöh. Onneksi autosta löytyy vakkari, että pystyin ajamaan kaverin luo kuvaamaan hänen 1-vuotiasta poikaansa ja kahta vanhempaa lasta. Olin luvannut ja sopinut kuvaamisen ajat sitten ja tahdon lupaukseni pitää saikusta huolimatta :) Hyviä kuvia saatiin ja muksut olivat hauskoja kuvattavia vaikkakin hiukka haastavia. 

Sain napsittua luontokuvia kuvausreissullani autosta käsin. Sää oli mitä komein (pakkasta parhaimmillaan -22) ja luonto oli aivan upean näköinen. Joesta nousi höyryä ja sielläpä kelluikin yksinäinen joutsen. Joutsen huuteli yksinään ja luonnon hiljaisuudessa se oli mitä parasta terapiaa kaiken hälinän keskellä. Enemmän luontokuvia löydät Luontokuvauksen helmiä-sivultani. http://minunomatkissanpaivat.blogspot.fi/p/blog-page_17.htmlKävin äitini kanssa tänään ostamassa äidille iPadin. iPad jäi kuitenkin meille asenneltavaksi ja muutenkin vähän hoitoon. Kiva lelu on kyllä ja omppukuume vain paheni. Bongasin kaupasta läppärin, jonka ostan kun entinen pöytäkoneemme leviää. Tekisi mieli kyllä ostaa tuo Mac Book Pro jo ennen sitä, mutta ehkä nyt maltan kuitenkin mieleni. Ehkä.


Tytön ja minun piirrokset iPadilla.

Linkutin samalla reissulla äidin seurana Kodin ykköseen, josta mukaan löytyi halvalla Luhtan pari säilytyskoria. Ostin isomman korin dvd:lle (8€) ja kirjahylly siistiytyi taas kun sain pari pienempää säilytyslaatikkoa yhdistettyä yhdeksi isoksi boksiksi. Kauppa pullisteli kaikkea mukavaa, mutta maltoin mieleni. En ostanut paria koria kummempaa. Hipeltelin ohi lynkatessani Tuplakuplaa. Iiiiiihana. En tosin kehtaa maksaa lampusta 400 euroa. Kaljupäinen herra oli katsellut minulle joululahjaksi kyseistä lamppua netistä käytettynä kun tiesi kuinka innoissani olisin ollut lampusta, mutta käytettyinäkin niiden hinnat olivat hiponeet melkein kolmeasataa euroa. Ehkä minä sen joskus raaskin ostaa. Tai sitten en :)

Säilytysboksi dvdlevyille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)