perjantai 31. tammikuuta 2014

Lisää saikkua

Sisustusta.
Aamu alkoi lääkäriajalla ja siitä suoraan röntgeniin. Kauppaan ja kotiin. Siinäpä se päivä menikin. Sain lähetteen ortopedille ja lisää sairaslomaa. Täytyy yrittää vaikka käsitellä valokuvia kun on taas viikko aikaa. Huoooohh. Jos vaikka huomenna leipoisin jotain. Nythän on hyvää aikaa syödä ja paisua kotona. 

Jatkoin sisustelua kotona vielä pienin yksityiskohdin. Eteistä laitellessani silmiini pisti muutama epäkohta, kuten naulakko, joka on aivan kamala. Naulakko on kuitenkin asunnossamme valmiina, joten ehkäpä minun täytyy jättää se rauhaan. Haluaisin vaihtaa kissojen potan uuteen, sillä nykyinen hiekkalaatikko ei sovi enää sisustuksemme sävyihin. Odotan innolla, että pääsen huomenna laittamaan vihdoin valmistuneen perunalaatikon paikoilleen! Huomenna juttua siitä. 

Mutta päivän kohokohta oli ehdottomasti se, että Rooman reissu on nyt varattu! Rooma, täältä tulemme toukokuun 5. päivä!! Tytölle ja toiselle kanssamatkustajalle - eli äitikälle - täytyy hankkia passit ja matkavakuutukset ja matkalaukkuvarustusta täytyy miettiä. Saimme hotellin aivan Espanjalaisten portaiden läheltä hyviltä mestoilta, jossa ostoskadut ovat vieressä. Jes jes jes. Toivotaan, että kinttu on edes siihen mennessä kunnossa! 

Tein eilen ohjeen juustokakustani tuonne reseptit-osioon. Juustokakku on perusvarma ja maistuva, ainakin työkaverit kehuivat maasta taivaaseen kun tämmöisen heille tekaisin läksiäislahjaksi viime syksynä. Tosin palokunnassa kahvihuoneen pöydältä häviävät melkein kärpäsenraadotkin. 
Kakku teki tehtävänsä ja katosi lautaselta ensimmäisen kahvitunnin aikana, en ehtinyt itse edes maistamaan kun olimme keikalla. Kuorrutesoseen voi korvata itselle mieluisella hedelmä- tai marjasoseella. Olen itse mieltynyt tuohon persikkasoseeseen, jota olen ohjeessani käyttänyt, mutta olen tehnyt kakun myös mango- ja vadelmasoseella. Käykää katsomassa ideaa viikonlopun leipomuksiin :)
http://minunomatkissanpaivat.blogspot.fi/p/reseptit.html


Mukavaa viikonloppua! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)