sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Macin lumoissa

Päivä on mennyt aikalailla jumitellessa ja kinttua lepuuttaessa. Ensimmäistä kertaa moneen päivään polvi on hieman parempi ja aamupäivä menikin melkein kivuttomasti.
Lompakolle tämä päivä ei sen sijaan ollutkaan niin kivuton. Kuvia käsitellessäni armas hapannut pöytäkoneemme alkoi kehitellä kuvia omalla haluamallaan tavalla ja sekoili olan takaa. Päätös oli selvä. Kone lähtee tietsikoiden taivaaseen ja tilalle tulee uutuuttaan hohtava upea, uljas Mac.

Neiti kattamassa sunnuntaibrunssia.
Kävimme iltapäivällä Gigantissa, josta varasin Mac Book Pro Retinan. Kone on tilapäisesti loppunut keskusvarastosta ja varastolle koneita olisi tulossa 7. helmikuuta. Toivottavasti saapumistiedot pitävät paikkansa ja saisin koneen parin viikon sisään. Ei malttaisi odottaa!
Suunnittelen innolla, mitä tekisin tietokonepöydälle nyt kun massiivinen pöytäkone vaihtuu sisustukseenkin paremmin sopivaan läppäriin. Toisaalta työskentelen koneella paljon kuvia käsitellen, joten työpöydällekin voisi olla käyttöä, mutta nykyinen tietsikkapöytämme lienee turhan massiivinen läppärille.

Saikkupäivän kunniaksi kävimme koko perhe syömässä Pizza Raxissa. Käymme Raxissa aika harvoin ja yleensä kun sinne eksymme, siellä on aina Texmex-viikot, jolloin ruokalistalta ei löydy esim. himoitsemiani kermaperunoita - ja niin oli myös tänään. Maistoin ensimmäistä kertaa eläessäni guacamolea (sen ulkonäkö on aina etonut minua niin olen vältellyt kyseisen mönjän syöntiä) ja ihmeekseni huomasin sen olevan järkyttävän hyvää! Täytynee joku päivä tehdä sitä. Pizza Raxiin liittyy nostalgisia muistoja, sillä minulla ja kaverillani oli tapana lukiossa koeviikoilla käydä jossain syömässä ja usein kävimmekin Raxissa. Lukioajoista tuntuu olevan ikuisuus. Niin se aika rientää.


Tytön kanssa olemme saaneet monet hyvät naurut taas tänään. Tyttö komentaa kissoja minkä ehtii ja tanssahtelee, laulelee, höpöttää hassuja, halailee ja pussailee. Eilen Putousta katsoessa Silja innostui laulamaan sketsihahmojen kanssa ja tanssi. Tyttö pyysi isiäkin tanssimaan ja kun isi suostuikin, tyttö juoksi karkuun kirkuen "apuja apuja!" :D


Neito iPadin lumoissa.

Nyt lössähdän sohvalle, nostan sorkan kohti kattoa ja katson tallennuksesta ohjelmia, jotka ovat viikolla jääneet katsomatta. Huomenna kaveri tulee kylään kummipoikani ja pienen vauvan kanssa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)