sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Macin lumoissaNeiti kattamassa sunnuntaibrunssia.
Päivä on mennyt aikalailla jumitellessa ja kinttua lepuuttaessa. Ensimmäistä kertaa moneen päivään polvi on hieman parempi ja aamupäivä menikin melkein kivuttomasti.

Lompakolle tämä päivä ei sen sijaan ollutkaan niin kivuton. Kuvia käsitellessäni armas hapannut pöytäkoneemme alkoi kehitellä kuvia omalla haluamallaan tavalla ja sekoili olan takaa. Päätös oli selvä. Kone lähtee tietsikoiden taivaaseen ja tilalle tulee uutuuttaan hohtava upea, uljas Mac.

Kävimme iltapäivällä Gigantissa, josta varasin Mac Book Pro Retinan. Kone on tilapäisesti loppunut keskusvarastosta ja varastolle koneita olisi tulossa 7. helmikuuta. Toivottavasti saapumistiedot pitävät paikkansa ja saisin koneen parin viikon sisään. Ei malttaisi odottaa!
Suunnittelen innolla, mitä tekisin tietokonepöydälle nyt kun massiivinen pöytäkone vaihtuu sisustukseenkin paremmin sopivaan läppäriin. Toisaalta työskentelen koneella paljon kuvia käsitellen, joten työpöydällekin voisi olla käyttöä, mutta nykyinen tietsikkapöytämme lienee turhan massiivinen läppärille.


Neito iPadin lumoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)