maanantai 27. tammikuuta 2014

Lapsia ja korvapuustejaKaverini tuli käymään kummipoikani ja pikkuvauvan kanssa :) Vaavi oli taas supersöpö kun hymyili ja naureskeli minulle (kuten yleensä aina). Meidän neito ja kummipoika leikkivät hyvin yhdessä ja tällä kertaa leikki aloitettiin jo hyvissä ajoin, eikä vasta viime minuuteilla ennen vieraiden poislähtöä. Kummipoika oli kasvanut taas kovasti ja jutteli hauskoja ja piirsipä vähän lyikkärillä kummin valkeaan sohvapöytäänkin. Tein hiukka töitä, että sain jäljen pois ja siivotessani taideteosta kummipoika tuli viereen ja tokaisi: Annapa mie vähän piirrän!

Pikkuneiti sammui kun saunalyhty yöunille touhukkaan päivän jälkeen. Pikkuneidillä on alkanut viime aikoina pieni 2-vuotiaan uhma nostaa päätään pinnan alta ja tänään päätin vihdoin koittaa naughty spot-kikkaa - ja sehän toimi! Reilu minuutti keittiönnurkassa selitysten kera ja kas kummaa - lelut alkoivatkin löytää tiensä koriin äidin apuna ilman  jupinoita ja oikkuja! Illalla ei leluja olisi myöskään huvittanut kerätä, mutta lelut löysivätkin koriin jo pelkästä kysymyksestä "haluatko mennä arestinurkkaan". Vastaus oli tällä kertaa asiallisesti ei ja päänpudistus ja lelut laitettiin kiltisti paikoilleen. 


Leivoimme tänä aamuna korvapuusteja. Jokainen leivontahetki on jokaisen kissanomistajan unelma kun karvaiset perheenjäsenet ovat työnjohtajina vieressä. Meillä taikinan valmistumista oli tällä kertaa valvomassa virallinen valvojamme Nyyti. Käy katsomassa ohje ja tarkemmat leivontakuviot reseptit-osiostani!  http://minunomatkissanpaivat.blogspot.fi/p/reseptit.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)