torstai 16. tammikuuta 2014

Onnea ja ostoksia

Tänään on tooooooodella hyvä kissanpäivä! Perintöasia selvisi vihdoin!! Ensi viikon lopulla voisi varailla matkaa, Rooma here we come!!! <3

Kävimme tytön kanssa tänään kaupungilla ja haimme viimeisen H&M:n pakettini, jonka olin tilannut viime vuoden puolella (ennen säästöpäätöstä...) Paketissa oli minulle collegehousut (6€) ja vaaleat pillihousut (7€), jotka sopivat vaikka Rooman reissulle. 


Kävimme myös HM:n myymälässä ostamassa neidille uuden pyjaman. Entisissä pyjamissa on lahkeet polvissa ja hihat kyynärpäissä ja bongasinpa komean reiänkin eräiden pyjamahousujen lahkeesta. Synttärilahjaksi voisi tulla toinenkin uusi pyjama. Hello Kitty - pyjamaa ei saatu, mutta ehkä tuo Rolling stones - pyjama ajaa asiansa. 
Alennuksesta saimme myös pari baskeria (3€/kpl) ja pari pitkähihaista paitaa, jotka nekin ovat olleet vähissä. Alennusosiossa oli vaikka mitä kivaa itsellekin, mutta pidin pääni, enkä ostanut mitään!! Hyvä minä.


Iltapäivällä lähdemme tytön kanssa ulos peuhaamaan ja kävelemään. Jos saisimme vaikka muutaman oivan otoksen napattua upeasta talvisesta luonnosta!! :) Ilta meneekin siivoillessa ja kokatessa sekä valmistellessa huomista työ- ja hoitopäivää.

Aurinkoista loppupäivää!! 2 kommenttia:

  1. Miekin hain viime viikolla ennen joulua tilatut h&m:n tavarat postista, ja siellä oli miulle nuo samaiset punaiset kollarihousut ;) tänään tuli loppuosa paketista ja meinasin just omaan blogiin hehkuttaa miun uusi kenkiä :D

    VastaaPoista
  2. nonii ;) luinkin siun jutun eilen :) nyt ei saakaan enää tilailla mitään ni oli viimenen paketti miun osalta :D

    VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)