keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Onnistuneita ostoksia

Seinät kaatuvat kohta jo päälle kotona kipeän jalan kanssa, joten säästökuuristani huolimatta tänään oli jo pakko päästä pois kotoa. Siispä suunnistimme äitini ja tytsyn kanssa Luhta outletiin. 

Löysin Rooman reissua (ja ihan mitä tahansa reissua ajatellen) Espritin olkalaukun puoleen hintaan :) Mukaan Luhta outletista tarttui myös Rukka-pipo sekä hiihtorukkaset, jotka sopivat lenkkeilyyn paremmin kuin neulesormikkaat. Hiihtorukkaset maksoivat peräti 9,95€. Etsiskelin neulemekkoa ja farkkumekkoa, tuloksetta. Yksi tosi nätti lyhythihainen neulemekko löytyi (vieläpä S-kokoakin ja edullisesti), mutta mekon selässä oli jokin likatahra niin kauppaan jäi. 


Suoritin kireän pakkasen takia tassutteluni kauppakeskuksessa tyttären kanssa. Sovitin Seppälässä farkkuliivimekkoa, joka olikin ihan hirveä. Selvää säästöä kun ei näyttänyt hyvältä päällä. Modalla käydessämme bongasin aivan ihanat Armanin ballerinat, jotka hinkuvat päästä Rooman reissulle, mutta pistän kukkaronnyörini nyt kiinni (hintaa oli 195€). 

BR-lelukaupasta saimme Hello Kitty-palapelisetin (sis. 5 palapeliä) kolmella eurolla! Saikkuteemaan sopivasti kävimme Rossossa syömässä lohipastaa, joka oli järkyttävän hyvää.    Tytsy lauleli tänään ensimmäistä kertaa kuunnellessaan Pikku Myyn haaveet-biisiä "kaunein pikkumyy"<3 Emme siis ole vielä onnistuneet tuhoamaan lapsen nuottikorvaa lukuisista yrityksistä huolimatta!

Loppuilta meneekin taas särkylääkkeitä popsien telkkarin ääressä. Onneksi Muodin huipulle alkaa ja sen perään onkin hyvä katsoa Jutta ja puolen vuoden superdieetit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)