perjantai 24. tammikuuta 2014

Perjantai

iPadilla otettu kuva takapihalta.
Taas kaunis aurinkoinen pakkaspäivä. Aamulla elohopea oli valahtanut meidän mittarissa jo liki -20 asteeseen, huikean kylmää! Kävin työterveyslääkärillä ja saikkua tuli lisää viikon verran. Kinttu on niin kipeä, ettei kävelystä ja autolla ajostakaan meinaa tulla mitään. Tytär yski viime yön ja kaljupäinen herrakin on kipeänä, niin tuli meidän perheelle rauhallinen viikonloppu. Lynkkasin lääkärireissulla kaupassa (ostoskärry oli oiva rollaattori) joten saamme homehtua kotona koko viikonlopun. Kauppareissussa menikin ikuisuus kauppaan eksyneiden mummeleiden seassa lynkatessa, mutta tulipahan käytyä.


iPad kuvaa olkkarin ikkunasta.

Onneksi kuvattavaa löytyy ihan kotipihastakin! Harmittaa nimittäin kun näin komeat kelit menee hukkaan. Olisin noin sata kertaa mieluummin ulkona kuvaamassa kuin linkuttaisin kipeän kintun kanssa sisällä. Kaljupäinen herra bongasi aamulla oravan ja punatulkkuja takapihalta ja sainpa oskusta kuvankin! Kylmä oli varmaan jähmettänyt oravan kun kesti kerrankin paikoillaan... Lisää oravakuvia Luontokuvia-sivullani. 
http://minunomatkissanpaivat.blogspot.fi/p/blog-page_17.htmlKun tekemiset on rajoitettu, ajattelin että voisin tehdä neidin synttärikutsut joutessani, kun sain Tiimarista tarvikkeetkin. Mielikuvitus tuntui loppuneen, liekö tullut popsittua liikaa särkylääkkeitä tänään, mutta tämmöiset nyt sain aikaiseksi. 

 
Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)