lauantai 25. tammikuuta 2014

Saikkulauantai


Tänä aamuna kaljupäinen herra bongasi taas takapihalta oravan - ja tällä kertaa vieläpä kaksin kappalein. Joku naapuri on vienyt takapihan vaahteranoksaan talipalloja ja ne tuntuivat kelpaavan myös oraville. Sain monen monta hyvää kuvaa oravaveijareista kun ihme kyllä kestivät tällä kertaa hyvin paikoillaan. Lisää kuvia oravista Luontokuvat-osiossa. 
http://minunomatkissanpaivat.blogspot.fi/p/blog-page_17.htmlÄrsyttää suunnattomasti kun nyt olisi aikaa tehdä vaikka mitä, mutta kun ei kykene. Tosin lepäämiseen ja jalan kuntoon saamiseen tämä saikku onkin tarkotettu, mutta kun en malttaisi olla paikoillani. Nyt on hyvää aikaa käsitellä kuvia kun en paljon ihmeempiä voi edes tehdä. Aamulla herättyäni luulin jo jalan olevan parempi kun ei koskenut! Noin viiden askeleen jälkeen voin unohtaa toiveet kivuttomasta jalasta. Kunhan polvesta saa pahimman kivun doupattua pois, vääntäydyn varovasti tassuttelemaan ulos, josko polvi siitä tokenisi. Kokemuksesta tiedän, että paikalleen jumittuminen vain pahentaa polvea.


Tyttö leipomassa pizzaa.

Laitoimme tytsyn kanssa uudet Muumi-taulut leikkinurkkauksen seinälle paikoilleen. 
Ostin toissapäivänä Kodinykkösestä pari Luhtan pientä ripustettavaa koria (2€/kpl) ja toinen niistä löysi paikkansa eteisen pikkunaulakosta. Pikkukissa on kova syömään erinäisiä piuhoja ja korin uumeniin mahtuivat mukavasti suojaan kännyköidemme laturit - ja samalla eteisen hyllyn kori siistiytyi. Teimme tänään pizzaa pitkästä aikaa. Tarkemmat reseptitiedot pizzaan reseptit-osiossani. Illalla Putousta ja kuvien käsittelyä. 

Mukavaa lauantai-iltaa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)