perjantai 3. tammikuuta 2014

VapaapäivääPerfecto!

Toinen vapaapäivä. Päivään ei kuulunut mitään erikoista, hujahti vaan liian nopeasti niinkuin vapaapäivät aina... Kaveri kävi poikansa kanssa kylässä. Oli kiva juoruta pitkästä aikaa :) Muksutkin alkoivat puuhastella hieman yhdessä pienen totuttelun jälkeen. Valitettavan usein vaan noilla junioreilla ne parhaat leikit aina alkavat sitten kun se toinen leikkijä on jo lähdössä. Niinhän siinä kävi tälläkin kertaa.
  
Eilisiin muffinsseihin palatakseni, ne silikonivuoat olivat neron keksintö! Maistoin molempia (sekä paperivuokiin että silikonivuokiin tehtyjä) ja ero oli suunnaton! Silikonivuoissa valmistetut muffinit olivat toki huomattavasti paremman näkösiä - mutta niin myös makuisia! Paljon kuohkeampia ja pehmeämpiä, aivan täydellisiä! Juuri sellaisia kuin muffinssien pitääkin olla. Paperivuoissa paistetut olivat nekin hyviä, mutta kovempia ja kuohkeus puuttui ja rumiahan ne oli kuin mitkä. Ei siis muuta kun lisää silikonivuokia hankkimaan! :) Biltemasta jo bongasin sopivat ja edulliset vuoat. 

Jyrsijä

Sain tytön sängyn päiväpeiton vihdoin virkattua, nyt kun saisi vielä viimeisteltyä! :)

Huomenna jos pääsisi lenkille ulkoiluttamaan polvea, joka on taas oikutellut pari viikkoa. Jos lähtisi ihan juoksulenkille itsekseen kun kameraa lienee turha raahata mukaan, kun keli on noin surkean harmaa. Olemme monesti käyneet tytön kanssa lenkillä rattailla ja kamera on mukana enemmän kun usein. Tytsy tosin ei viihdy enää pahemmin rattaissa ja suurin osa lenkistä meneekin sitten tappelemiseksi. Tosin monia helmiä on tallentunut kameran muistikortille noilla meidän lenkkireissuilla, joista tässä lopuksi kirsikkana kakun päällä muutama otos.
Pallonlahden sorsat, syksy 2012

Kaupunginlahti, syksy 2013
Pallonlahden sorsa, syksy 2013
Sataman pullasorsa, alkutalvi 2012
Lumiset marjat (2012)
Jääpuikot Saimaalla (alkutalvi 2012)

Jotain talven törröttäjiä :D (talvi 2013)

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia :) repesin tota talven törröttäjiä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Miun kasvituntemus loppu tuossa kohtaa kesken :D

      Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)