perjantai 10. tammikuuta 2014

Vapaapäivä vol. 1

Se olisi taas yksi työvuoro taputeltu ja ollaan taas askel lähempänä eläkettä. En muista koska olisi viimeksi ollut näin rauhallinen ja leppoisa työvuoro! Kerrankin kiva tulla pirteänä töistä kotiin, tuntuu vapaatkin pidemmiltä kun ei ensimmäinen vapaa mene puolinukuksissa. Tosi kivaa vaihtelua. Viikonloppuvapaa, jes! Kunnon kissanpäivät tiedossa. Viikonloppuvapaat vaan tuntuu hujahtavan ohi nopeammin kuin arkivapaat, mistä lie johtuu.

Joku ainakin viettää kissanpäiviä...

Polvituki <3
Työvuorosta suuntasin suoraan lenkkipolulle! Viisi kilsaa taittui matkaa ja ehdin juuri ennen povattua räntä- ja lumisadetta (loppumatkasta alkoi sadella räntää). Pururata oli ällöttävän märkä ja jopa minun polville liian pehmoinen alusta. Paikoin oli lunta ja sohjoa - ja pirullisen liukasta. Mutta juoksu sujui ja hiki tuli. Polveenkaan ei koskenu yhtään! :) (eilen oli taas töissä tosi kipee...) 


Pari roskaa sukassa...

HM:n jättikuvasto ilmestyi kotiin toissapäivänä. Sen verran vilkaisin, että löytyisikö farkkumekkoa itselle kesäksi, mutta njääh. Tytölle bongasin kesäksi lenkkarit, kun entiset on tainneet jäädä pieniksi. Kiusaus olisi kova tilata vaikka mitä kivaa, mutta noup. Olenkin kiusausten välttämiseksi viskonut mainoslehtiset suoraan lehtikeräykseen. Liekö mainostajat tietoisia minun säästökuurista kun Anttilan super-paksu mainoslehtikin tuli jo toistamiseen, sekin tosin lähti lehtikeräyskoriin suorilla. 


Tuli testattua joululahjaksi saatu silitysrautakin ja viimeiset joulunrippeet lähti meidän kotoa keittiön jouluverhojen myötä. Vaihdoin koristeomputkin keväisempiin vihreisiin, pienen pieni lisä-askel kohti kevättä :)  Ei vaan tuo ikkunasta avautuva maisema ole kyllä kovin keväinen... 
Silitysassistentti


Viikonlopuksi on povailtu revontulia jopa eteläiseenkin Suomeen, mutta saa nyt nähdä onnistuisinko niitä bongaamaan. Viime talvenkin komeat revontulet jäi minulta kuvaamatta ja olisi tosi kiva saada taltioitua revontulet omien luontokuvien joukkoon. En muista edes nähneeni revontulia kuin joskus kymmenen vuotta sitten viimeksi, joten olisihan tuo jo aikakin taas katsella väriloistoa taivaalta. Toivotaan, että pilvipeite repeilisi illalla :)

Kuinka ihanaa oli huomata, että päivä on oikeesti jatkunut! Pimeä tuli vasta puoli neljän jälkeen, jes jes jes! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)