perjantai 10. tammikuuta 2014

Vapaapäivä vol. 1


Joku ainakin viettää kissanpäiviä...


Se olisi taas yksi työvuoro taputeltu ja ollaan taas askel lähempänä eläkettä. En muista koska olisi viimeksi ollut näin rauhallinen ja leppoisa työvuoro! Kerrankin kiva tulla pirteänä töistä kotiin, tuntuu vapaatkin pidemmiltä kun ei ensimmäinen vapaa mene puolinukuksissa. Tosi kivaa vaihtelua. Viikonloppuvapaa, jes! Kunnon kissanpäivät tiedossa. Viikonloppuvapaat vaan tuntuu hujahtavan ohi nopeammin kuin arkivapaat, mistä lie johtuu.

Työvuorosta suuntasin suoraan lenkkipolulle! Viisi kilsaa taittui matkaa ja ehdin juuri ennen povattua räntä- ja lumisadetta (loppumatkasta alkoi sadella räntää). 


Tuli testattua joululahjaksi saatu silitysrautakin ja viimeiset joulunrippeet lähti meidän kotoa keittiön jouluverhojen myötä. Vaihdoin koristeomputkin keväisempiin vihreisiin, pienen pieni lisä-askel kohti kevättä :)  Ei vaan tuo ikkunasta avautuva maisema ole kyllä kovin keväinen... 


Silitysassistentti


Viikonlopuksi on povailtu revontulia jopa eteläiseenkin Suomeen, mutta saa nyt nähdä onnistuisinko niitä bongaamaan. Viime talvenkin komeat revontulet jäi minulta kuvaamatta ja olisi tosi kiva saada taltioitua revontulet omien luontokuvien joukkoon. En muista edes nähneeni revontulia kuin joskus kymmenen vuotta sitten viimeksi, joten olisihan tuo jo aikakin taas katsella väriloistoa taivaalta. Toivotaan, että pilvipeite repeilisi illalla :)

Kuinka ihanaa oli huomata, että päivä on oikeesti jatkunut! Pimeä tuli vasta puoli neljän jälkeen, jes jes jes! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)