keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Varsinainen vapaapäivä

Ensimmäisenä haluan kiittää teitä kaikkia, jotka blogiani olette jaksaneet lukea - tai ainakin klikkailla sivua huimasti kasvaneista kävijämääristä päätellen. Kiitos mielenkiinnosta, toivottavasti sama tahti jatkuu ja yhä uusia lukijoita innostuu kurkkailemaan sivujani :) Koitan aina keksiä uutta tarinaa ja uutta ilmettä blogiin, jotta mielenkiintonne säilyy :)Tänään ei ollut niin kovin hyvä kissanpäivä, ainakaan päivä ei alkanut järin hyvin. Aamupäiväämme varjosti miun järkyttävä selkäkipu, mahakipu, oksettava olo ja palelu. Meni päivän suunnitelmat uusiksi, kun emme päässeet lähtemään kaupungille. Päivän mittaan olo alkoi helpottaa, mutta omituinen selkäkipu/rintakipu jäi. 

Kun olo helpotti, sulatin pakastimen. Apulaisia sain tietenkin kolmekin kappaletta. Biohasardi-jääkaappimme virtakytkin sanoi taas työehtosopparinsa irti ja soitin kiukkuisen puhelun vuokranantajalle ja kerroin rämästä jääkaappipakastimesta. Vuokranantajan mies tuli katsomaan sitä ja sai nappulan hetkeksi toimimaan, niin ei kuulemma tarvitse uutta. Härvelistä vuotaa jotain öljyä tms. litkua, mutta eipä se mitään tunnu haittaavan. 


Pakastinta sulattaessa huomasin, että pyyhkeemme ovat menneet aika kehnoon kuntoon. Pitäisi varmaan ostaa uusia ja lempata vanhat kaljupäisen herran autonremppausräteiksi. Täytyy varmaan huomenna inventoida pyyhekaappia. 

Iltaruuaksi väänsin tonnikalasalaattia, josta kissat (tällä kertaa molemmat) kävivät tietenkin nauttimassa oman osansa... Toivotaan, että huomenna olisi positiivisempi vapaapäivä - ihan sellanen oikea kissanpäivä! Ja hei - pimeähän tuli vasta puoli viiden jälkeen!!! :)

Tonnarisalaattia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)