sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Äidin ja isin vapaapäivä

Tytär meni mummin luo yökylään, joten saan lepuuttaa kinttua kunnolla. Polvi onkin tänään ollut parempi! Toivotaan, että sama meno jatkuu ja koipi tokenee viikon aikana työkuntoiseksi. En todellakaan enää halua lisää sairaslomaa!


Sain isotädin perintönä myös keittiöön neljä vanhaa tuolia, joita olen maalannut valkeaksi. Kaksi on jo valmiina ja kolmannen hioin syksyllä maalauskuntoon. Projekti on yllättäen jäänyt roikkumaan ja viimein sain aikaiseksi ruveta maalaamaan kolmatta tuolia. Kaljupäinen herra korjasi tuolia ensin, kun pari välipuuta oli irti. Tuoli oli huonokuntoisin kaikista neljästä. Olin jo luopunut toivosta, että saisin tuolit keittiöön, kun tuoleja löytyi vain kolme, mutta lopulta tämä viimeinen huonokuntoisin tuoli löytyikin halkoliiteristä. Sain tuolin lisäksi maalattua myös käteni komeasti ja käteni näyttävät lähinnä Muumien käsiltä. Tällä kertaa jätin sentään hiukseni ja vaatteeni maalaamatta... Työnjohtopuolella toimi taas - yllättäen - Nyyti. Tuoli vaatii vielä kolmannen maalikerroksen ja avot! Neljäs tuoli jää varmaan keväälle, kun näillä keleillä ei oikein pääse ulos sitä hiomaan.

Eilisiä sisustuksia keittiön ikkunalta.

Sää on aneemisen harmaa, varsinkin nyt kun on tottunut auringonpaisteeseen ja paukkuviin pakkasiin. Naapuri oli vienyt uuden talipallon takapihalle, kun entinen taisi kadota oravan ja naakkojen suuhun. Sainkin kuvia kun pikkutintit pyörivät innoissaan talipallon ympärillä. Vähän harvinaisempi näky oli sinitiainen, sillä yleensä takapihamme tinttiyhdyskuntaan on kuulunut vain talitiaisia, punatulkkuja, varpusia sekä keltasirkkuja. Kuvia voit käydä tsekkaamassa luontokuvat-osiostani :) http://minunomatkissanpaivat.blogspot.fi/p/blog-page_17.html

Vaikka sää on harmaa, keli on mukavasti lauhtunut ja mieli tekisi kovasti lenkkipoluille. Täytyy huomenna tai ylihuomenna käydä koittamassa pientä tassuttelua, mikäli jalka sen sallii :) Alkaa tympiä kotona hömöttäminen ja ennenkaikkea - alkaa tulla turvonnut olo :D Loppuilta vietetään isin kanssa, pieni prinsessa tuleekin jo aamusta kotiin :)


Mukavaa alkavaa helmikuista viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)