tiistai 4. helmikuuta 2014

(Ajatusten) vaellusta kohti kesää


Nyt kun talvenselkä on taittunut jo helmikuuksi ja päivät vain pitenevät ja lämpenevät, alkaa tuleva kevät - ja ennenkaikkea kesä - pyöriä mielessä vain enemmän ja enemmän. Kevättalvi on jo aika vilkasta, kun polvea tutkitaan ja koitetaan saada kuntoon ja silmäleikkaus on maaliskuun alussa! 

Kävin tänään ennakkoarviossa ja tutkimuksissa selvisi, että sarveiskalvoni on tarpeeksi paksu ja olen kuulemma unelmakandidaatti leikkaukseen :) Olen saanut rillit ala-asteella, joten en juuri edes muista aikaa ilman kakkuloita ja piilareita. Kuukausilinssit hankin viitisen vuotta sitten ja ne helpottivat elämää huomattavasti kun olen saanut olla linssit silmissä kuukauden yhtäsoittoa. Viime aikoina linssit ovat kuitenkin hanganneet ja kaivelleet ja silmät ovat kuivuneet niin paljon, että olen tympääntynyt piilareihin. Töissä piilarit ovat todella epäkäytännölliset. Leikkauksen myötä nämä ongelmat ovat toivottavasti historiaa! Silmälääkäri oli todella mukava ja palvelu oli muutenkin hyvää.

Tällä kertaa matka taittuu Finnairilla.
Maaliskuun alussa on myös tytön 2-vuotissynttärit ja minulla on viikon talviloma. Leikkausta en loma-ajalleni saanut, vaan se on jo ennen lomaa. Toukokuussa se onni sitten koittaa - nimittäin Rooman reissu!! :) Ei malta odottaaaaa... Matkakuume on aivan järkyttävä! Lento lähtee maanantaiaamuna kahdeksan aikaan aamulla ja ajattelimme ensin, että olisimme yötä hotellissa Vantaalla, ettei tarvitse lähteä ajamaan keskellä yötä. Katsellessani Vantaan hotellien hintoja, päädyimme kuitenkin toisiin aatoksiin. Kaljupäinen herra tarjoutui viemään ja hakemaan meidät kentältä, joten säästäisimme hotellin hinnan ja auton säilytyksen. 

Kävin kävelemässä parin kilsan lenkin ja polveenhan sekin kävi. Aikaa meni 25 minuuttia moiseen matkaan, joten taitaa olla vielä matkaa, että pääsen takaisin juoksemaan ja muutenkaan rivakammille lenkeille. Ortopedille on aika ensi viikolla ja toivottavasti saan lähetteen magneettikuviin ja selviäisi vihdoin mikä kintussa oikeasti on vikana.

Viime kesänä kiipesin Neitvuorelle ja mieli halajaa jo ensi kesää ajatellen eri kansallispuistoihin. Viime kesänä oli tarkoitus käydä jo hyvinkin tutuksi tulleella Kolilla, mutta kesä loppui kesken. Kolilla on tullut vierailtua sekä kesällä että talvella monestikin, kun tuli asuttua vielä parisataa kilometriä pohjoisempana, mutta järkkärikuvaahan minulla ei tuolta tietenkään ole. Viimeksi olen käynyt Kolilla 2009 kesällä kun kävimme kaljupäisen herran kanssa siellä moottoripyörällä. Viime kesänä oli myös tarkoitus lähteä kaverin kanssa Repovedelle, mutta sekin jäi kun kaveri teloi kinttunsa. Täytynee tänä kesänä yrittää suunnistaa myös sinne. Jos osaisin tällä kertaa perille asti. 

Minä jään vaellushaaveisiini - mukavaa päivää kaikille! :)Luonteri, Neitvuori, Anttola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)