torstai 13. helmikuuta 2014

"Ajoittain helpompi ja ajoittain parempi"

Kävin eilen ortopedilla. Selkeää diagnoosia polvelle ei löytynyt, todennäköisesti kipu johtuu rustopehmentymästä, jota ainakin toisessa polvessa on todettu magneettikuvissakin. Yliliikkuvat nivelet mahdollistaa lumpion paikoltaan lumpsahtelun. Hoitona kokeilemme nyt kolme kuukautta fysioterapiaa ja sitten uusi arvio. Mikäli fysioterapia ei auta, otetaan magneettikuvat ja keksitään sitten jotain. Toivotaan että fysioterapia toimii, koska en todellakaan halua mitään joutavia tähystyksiä mistä tulee ikuisuuspitkä saikku (tulot tippuu) ja leikattu on aina leikattu... Jos polvelle ei mitään voi eikä treeni auta, niin kyllähän se sitten tarkoittaa sitä, että joudun vaihtamaan kevyempiin hommiin jos polven oikuttelu jatkuu.

Toissapäivänä polvi oli kipeä (ei tehnyt aamulla töissä kantaminen hyvää) mutta eilen ei koskenut yhtään. Ortopedin epikriisiä lainatakseni: "ajoittain helpompi ja ajoittain parempi".
Katsotaan nyt miten kauan polvi taas on hyvä... Puoli vuotta kesti viimeksi parempi vaihe, toivotaan että nyt kestäisi pidempään!


Tänään jalka on ollut hyvä ja kävimme tytsyn kanssa pulkkalenkillä. Lumet on sulaneet niin paljon, että paikka paikoin asvaltti kirskui pulkan alla pitkät matkat. Matkaa taittui yli neljä kilsaa ja pulkassa matkusti tytön lisäksi kameralaukku. Saimme puiston oravista kuvia. Pysähdyimme myös leikkipuistoon laskemaan liukumäkeä. Kävelimme lukion ohi ja vastaan käveli mm. hattivatti. Muistin että tänäänhän on penkkarit! Pieni nostalgian aalto pyyhkäisi ohi, kun omat penkkarimuistot tulivat mieleen. Siitäkin jo ikuisuus...Teetimme kaverin kanssa penkkariasut eräällä ompelijalla, joka teki meille mekot myös ylioppilasjuhliin. Olin omissa penkkareissani hoitsu. Penkkaripäivä oli aikaslailla kylmä ja aurinkoinen. Meillä taisi olla joku show koululla muille oppilaille ja koulun käytäväthän olimme sotkeneet kaikilla julisteilla ym. Autonlavalla ei olisi tarennut varmaan yhtään useampaa kierrosta, vaikka olimmekin lämmikettä nauttineet koulun vessassa ja taisi joku puteli olla siellä rekanlavallakin...

Muistan miten hieno fiilis oli olla kotona lukulomalla! Paras fiilis oli tietysti sitten kun kirjoitukset olivat ohi ja varsinkin sitten, kun tulokset tulivat. Olin aikatauluttanut lukemiseni ja iltapäivisin minulla oli tunnin tauko kun katsoin telkkarista Simpsonit, joita näytettiin hiihtolomien takia iltapäivisinkin. Luin koko päivän kun kaljupäinen herra oli töissä (joko aamu- tai iltavuorossa) ja kevätaurinko paisteli suloisesti sisään meidän silloiseen yksiöön. Nyt ei ole auringosta tietoakaan, mutta kyllä kevät tuntuu tulevan kun loska lentää :) 

Huomenna taas työvuoro. Toivotaan kivutonta työvuoroa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)