keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Bye bye piilarit!

Ensi tiistaina on vihdoin laserleikkaus ja viikkoa ennen piti ottaa piilolinssit pois. Toivotaan, että tämä oli viimeinen kerta koskaan kun tarvitsen piilolinssejä, silmälaseista puhumattakaan. Kuusi vuotta ehdin käyttää piilolinssejä ja rillit olen saanut jo 11-vuotiaana, joten ajatus siitä, että näen ilman mitään apuvälineitä tuntuu oudolta, mutta odotan sitä innolla. 

Heitin aamulla piilarit roskiin. Tarkoituksena oli käydä vielä lenkillä ne päässä, mutta silmät olivat eri mieltä. Toinen linssi kaiveli ja kutitti enkä nähnyt oikealla silmällä mitään, joten luovuin ajatuksesta, että näkisin lenkillä mitään ja linssit lensivät roskiin. Lopullisesti! 


Heitin kuuden kilsan lenkin ja juoksu sujuikin yllättävän hyvin lenssutauon jäljiltä. Liukasta oli, joten joutui vähän himmailemaan. Oli siistiä päästä taas liikkumaan, huomenna taas lenkkarit jalkaan ja menoksi. Ulkona oli ihanan keväinen keli ja linnut visersivät. Tämä päivä taitaa mennä pitkälti neidin kanssa kotosalla loikoillen. Ei huono kissanpäivä siis tiedossa. Liukas lenkkipolku...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)