keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Hankintoja

Kävimme aamulla pulkkalenkillä. Matkaa kertyi 4 km ja tahti oli melko rauhallinen. Matkan varrella ehdimme hoitaa pari asiaakin. Kävimme hakemassa neidin passin Ärrältä ja postista HM:n paketin. Tallustelimme puiston halki ja bongasimme matkan varrella kolme oravaa! Kurret pyörivät syöttöpaikkojen läheisissä puissa ja yksi uskaltautui todella lähelle meitä syömään siemeniä ruokintapaikalleen.

Lenkin jälkeen suuntasimme kauppaan. Prismassa oli taas Osta pois-päivät ja kuin vahingonkaupalla silmiini sattui Vauden reppu. Reppu oli puoleen hintaan (ovh. 80€) ja täydellinen Rooman reissua ja patikointiakin ajatellen, venereissuja unohtamatta. Reppuhan löysikin meiltä uuden kodin. Eipä tarvitse ostaa kallista minirinkkaa, tämä reppu hoitaa kyllä hommansa! HM:n paketissa oli neidille tennarit ja mekko, parit sukkahousut sekä tavallinen valkea pitkähihainen paita mekkojen alle. 
Paras ostos oli kuitenkin Canonin laajakulmaobjektiivi, joka oli saapunut postin lähetysautomaattiin. Lapsella on uusi lelu taas :) Hihii. Tulisi se Rooman matka äkkiä niin pääsisi käyttämään uutta putkea!
Touho opiskelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)