lauantai 8. helmikuuta 2014

Kirppislöytöjä :)


Benettonin punainen paita, Zaran paita, Tutan housut & villapaita.
Kävimme eilen kirppiksellä, josta teimme löytöjä. Sain tytölle pari paitaa ja villapaidan sekä Tutan housut, jotka olivat kuulemma pii-paa-housut. Valkoinen paita oli Zaran, samanlainen jonka toin Barcelonasta (eri kokoinen vain) ja maksoi huikeat 1,50€ joten meiltähän se löysi uuden kodin. Mummi osti tytölle hienoja ja edullisia Muumi-kirjoja. Itselle sain HM:n ruskean laukun 2€:lla.


Parhaimpana löytönä sain kauan kyttäämäni Arabian-kahvikannun, jonka hinta oli tippunut viiteen euroon - ja kotiinhan se lähti. Tällä kertaa tarkastin pohjan ja siellä komeili Arabian-leima eli tämä on nyt aito, toisin kuin se aiemmin ostamani pienempi versio. Vaikka kannu olikin muotokieleltään melko samanlainen, nyt aitoon kannuun sitä verrattuani huomasin sen olevan täysi feikki. No muistanpa varmasti tästä lähtien katsoa sen leiman. Kannu oli ehjä ja hyväkuntoinen, joskin hiukan likainen, mutta pesuun vaan :)

Aloitin eilen kuukauden vatsatreenin, jossa noudatan kolmen päivän treeniä ja joka neljäs päivä on lepoa (sattuu työvuorojen kanssa just hyvin kun menee samalla syklillä). Jouduin muokkaamaan valmista ohjelmaa omaan tarkoitukseen paremmin sopivaksi (valmiista ohjelmasta puuttuivat sivuttaiset vatsat kokonaan ja ohjelmassa oli myös istumaannousuja, joka on tehoton liike vatsalihaksien kannalta). Korvasin istumaannousut normaaleilla vatsapuristuksilla ja lisäsin ohjelmaan itselleni sivuttaiset vatsat. Toivotaan, että tulosta tulee! Tänään olisi tarkoitus myös lähteä taas hipsuttelemaan varovaisesti lenkkipoluille.
 
Sairasloma alkaa vedellä loppuaan, tai eilen oli viimeinen virallinen sairaslomapäivä ja viikonloppu on normaali vapaa. Kotona aika meni taas mielettömän nopeasti - kivusta huolimatta - enkä oikein edes tajua, että olen ollut kolme viikkoa pois töistä! Toivottavasti seuraava kuukausikin menee nopeasti ja laserleikkaus tulee pian, silmäni kutiavat jostain syystä niin paljon, että piilolinssien pitäminen on miltei mahdotonta. Polvi on edelleen kipeä, mutta jo parempi eikä tämä kotona makaamisella mihinkään parane, vaikka kivuliain hetki aina lepoa vaatiikin. Menen nyt ainakin yrittämään töissäoloa kinttuni kanssa maanantaina. Sitä ennen kuitenkin on koko perheen yhtenen viikonloppuvapaa :) 


Viikonlopun siivousta tekemässä.


Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)