torstai 6. helmikuuta 2014

Kokkailua


Kävimme viime viikolla Rossossa syömässä ja söin lohipastaa. Olin syönyt kyseistä pastaa joskus ennenkin, mutten muistanut kuinka hyvää se oli! Jokunen aika sitten juttelimme töissä ruuasta ja eräs työkaveri kertoi helpon pastaidean, jonka pohjalta kokeilinkin lohipastaa taannoin (ohje löytyy reseptit-osiostani). Tuolloin lohipastani kuitenkin hiukkasen epäonnistui, enkä ollut siihen täysin tyytyväinen, joten kokeilin nyt Rosson reseptiä. Lohisuikaleiden sijaan käytin kolleganikin suosittelemaa lämminsavulohta. Pasta on melkolailla toisinto Rosson pastasta - ja todella hyvää! :)
  
Tein sunnuntaina myöa suklaaleivoksia. Ihastuin sacherkakkua tehdessäni ideaan, että kakkutaikinaan laitetaan kaakaojauhon sijasta sulatettua suklaata ja sovelsin sitä tähänkin suklaakakkutaikinaan. Alkuperäinen resepti löytyy osoitteesta: http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/reseptit/suklaaleivokset/014356

Molempiin väsäilyihini löytyy tarkemmat ohjeet allaolevasta linkistä :)
Reseptit

Makoisaa päivän jatkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)