maanantai 3. helmikuuta 2014

Perheen yhteinen vapaapäivä

<3
Huligaani tuli aamulla kotiin mummolasta, ikävä oli tainnut olla :) Äitiä oli etsitty pyykkikoneestakin. Kivaa aina pitää pientä vapaata kun tyttö on mummin luona, mutta huippua on kun tytsy tulee kotiin <3 Onneksi neito lähtee Roomaan mukaan, Barcelonan reissulla meinasin kuolla ikävään neljässä päivässä. 

Tutkailin säästökuurini tilannetta aamusella. Säästökuuri sujuu tällä hetkellä hyvin ja rahaa on jemmassa tavoitemäärä, vaikka eilen tilasinkin laajakulmaputken kameraan. Menee ainakin pari viikkoa ennenkuin putki tulee kun oli loppunut Verkkokauppa.comista. Tämmöinen sieltä tarttui itselle, toivottavasti tulee loistavia kuvia Roomassa :) http://www.verkkokauppa.com/fi/product/0927/fgnc/Canon-EF-28mm-f-1-8-USM-laajakulmaobjektiivi

Touho
Aamulla pitäisi mennä laserleikkauksen ennakkoarvioon, katsotaan mikä on tuomio. Tällä hetkellä ainakin piilolinssit hankaavat taas minkä ehtivät ja eivät tahdo kestää silmissä mitenkään päin. Aamukahvin äärellä käsittelin kuvia ja näkö ei meinannut tarkentua ei millään, joten piti kakkulat vaihtaa päähän. Toivottavasti tämä kuukausilinssien kanssa puljaaminen loppuu pian! :)

Kävimme tänään hakemassa neidille passin. Passikuvaa vähän jännitin, mutta sehän onnistui loistavasti! Ensimmäistä versiota ei onnistuttu tulostamaan, joten kuvaaja joutui ottamaan uuden. Tyttö kiipesi jo itse jakkaralle ja kävi poseeraamaan ja hoputtamaan kuvaajasetää ottamaan kuvaa. Malliainesta selvästi. 

Laitan illan mittaan luontokuvat-sivulleni uusia kuvia takapihalta tältä päivältä, käykääpä katsomassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)