tiistai 11. helmikuuta 2014

Töihinpaluu

Ensimmäinen työvuoro sairasloman jälkeen olisi taputeltu. Eihän se polvi täysin työkuntoinen ole ei. Pari kertaa oli hampaat irvessä-fiilis, mutta ehkä tästä suosta vielä noustaan. Sairausloman aikana sai ainakin nukkua ja onkin jännä taas nähdä, miten nopeasti vähäiset ja sekavat unirytmit alkavat vaikuttaa normielämään. Omasta mielestäni unenpuute ei vaikuta juurikaan, mutta kotona mielipide on vähän toinen, kuulemma vaikuttaa enemmän kuin myönnän.. Onhan se ehkä niinkin. Kiukun määrä kasvaa (entisestään) ja pulttia otetaan pienen pienistäkin asioista, vaikka siitä että matonhapsu sojottaa väärään suuntaan. 

Relaaaaxxx...

Tämä päivä meni melko pirteästi kun heitin lenkkarit jalkaan ja lähdin lenkkipolulle. Kävin äitimuorin kanssa lenkillä (sparraamassa äitikkää, joka meinasi hyytyä joka ainoaan ylämäkeen). Bongasimme lenkillä taas puiston ruokintapaikalla pikkuoravan, mutta eipä minulla tietenkään kameraa ollut völjyssä. Kävin tyttöä hoidosta hakiessa kameran kanssa puistossa ja eihän orava siellä silloin ollut. No, sain kuvan sinitiaisesta. 

Huomenna on aika ortopedille ja katsotaan oltaisiinko sitten yhtään viisaampia polven suhteen. Magneettikatsettahan lääkärillä tuskin on, vaikka muuten varmasti onkin pätevä kaveri, mutta josko sen magneettikuvalähetteen saisin taskuun. 

Käykää katsomassa luontokuviani ride88.kuvat.fi Päivittelen kansiota pikkuhiljaa ja ajattelin tehdä sinne myös blogin valokuvaamisesta, jahka ehdin :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)