sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ulkoilua

Viime kesänä venelaiturissa ongella.
Kävimme tyttären kanssa eilen pulkkalenkillä (2,5km). Kävimme venerannassa katsomassa talvisia maisemia. Laituri ja koko ranta näyttivät lähes surkealta kaikessa hiljaisuudessaan ja yksinäisyydessään. Kesällä rannassa oli aina elämää, perheitä ja teinipareja uimassa, vanhoja pariskuntia mattopyykillä, miehiä lähdössä kalaan ja muita veneilijöitä. Rantaan laskeutuu jyrkkä mäki, jonka hurautimme pulkalla alas. Pulkka luisti hyvin ja meno oli huikeata! Rannat olivat osittain sulat eikä jäälle meno kyllä houkuttanut yhtään... Kesää odotellessa :)

Kotiin päästäksemme meidän piti tietysti könytä rannasta ylöskin ja kiersimmekin pienen lenkin ja tulimme ylös pururataa pitkin. Mäki on pitkä ja järkyttävän jyrkkä ja olipa hyvää pakaratreeniä kun vedin reilun kymmenen kilon lisäpainon mukanani ylös. Pakarat kiittävät.


Kevättä odotellessa!
Tänään kävimme pidemmällä lenkillä heti aamusta (5km). Oli lähdettävä pulkkalenkille kun se on vielä mahdollista. Nyt oli jo paikka paikoin vaikeaa edetä pulkan kanssa kun lumet olivat sulaneet ja tulevan viikon sääennustetta katsoessa talvelle taitaa saada heittää hyvästit. Oli mukavaa lenkkeillä tytön kanssa, vaikka kaksistaan liikkuessa vauhti ei olekaan niin kovaa kuin itsekseen. Rauhallisempi tahti sopi nyt hyvin, kun joutuu taas ottamaan alkuun vähän iisimmin, että saan polvea kuntoutettua takaisin juoksukuntoon. Näimme eräällä puiston ruokintapaikalla ihanan pienen pienen oravan, joka tuijotteli meitä läheiseltä oksalta pitkän aikaa. Eikä tietenkään ollut kameraa mukana... Aurinkokin näyttäytyi ja linnut lauloivat kuin keväällä konsanaan :)

Huomenna pitkästä aikaa töihin, hyvillä mielin :) Kivaa palata arkeen ja nyt kun on joutunut työkykyään arpomaan, töissäoloa osaa ehkä arvostaa eri tavalla - siellä ei joudukaan olemaan vaan saa olla. Katsotaan kuinka kauan se fiilis sitten kestää, hehe.

Tulevalla viikolla on myös luvassa kaikkea kivaa, nimittäin uusi objektiivi tullee ensi viikolla ja toivottavasti myös läppäri saapuu viimein! Olen tehnyt kuvat.fi-palveluun tilin itselleni, jonne hitaasti mutta varmasti siirrän kuviani varmuuskopioiksi. Jossain vaiheessa teen varmaankin myös julkisia kansioita ainakin luontokuvistani ja mahdollisesti tilatuista kuvistakin. Osoite on ride88.kuvat.fi Käykää katselemassa kunhan saan kansiot valmiiksi! :) (voi vierähtää tovi jos toinenkin...)


Mukavaa uutta viikkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)