maanantai 17. helmikuuta 2014

Vapaapäivä 3/3


Vapaat on taas hurahtaneet ohi niin nopeasti, että hyvä kun ehti huomata vapaiden edes alkaneen. Huomenna taas töihin. Ensi viikolla onkin sitten pidempi vapaa kun vaihdoin työkaverin kanssa vuoroa. Kun sunnuntaiaamuna pääsen töistä, kampean työmaalle vasta perjantaina! :) Tytöllä oli ollut kova ikävä yökylässä ollessaan, kun koko eilisen päivän ja illan sain pusuja kahden minuutin välein ja sama jatkui aamulla. Heitin eilen itsekseni viiden kilsan lenkin ja tänään tein treenin. Kuumahan siinä tuli, hyvä hyvä! Vatsatreeniä olen tehnyt pari viikkoa ja hyvin sujuu! :) Huomenna on taas välipäivä treenitouhuista kun on työvuoro, mutta keskiviikkona sitten taas jatketaan hyvällä sykkeellä. Eilen lenkki kulki hieman tahmeasti, liekö syynä univelat, jotka ei kyllä ole juurikaan korjautuneet tässä vapaiden aikana - päinvastoin.

Kävimme tytön kanssa aamulla kaupassa ja veimme roskat autolle mennessämme. Säikähdimme molemmat melkein hengiltä kun yläpuoleltamme kuului järkyttävää rääkymistä ja käännyimme katsomaan: kolme lokkia lensi kirkuen ja nahistellen ilmassa! Ihmetellen jatkoimme matkaa autolle ja bongasimme matkalta naapurinmummojen kukkapenkistä yllätyksen: narsissien alkuja nousi mullasta lumien sulettua kukkapenkin päältä. Hmm, lokkeja ja kukkien taimia helmikuussa. Jos vielä bongaan jostain sitruunaperhosen tai leskenlehden, alan uskoa että oikeasti on virallinen kevät! 

Käykää katsomassa kuvat.fi sivustoani. Sivujen teko on täysin kesken, mutta sieltä löytyy jo jokunen luontokuva. http://ride88.kuvat.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)