torstai 27. helmikuuta 2014

Vapaapäivä 5/5

Neidin oma uusi lompsa :)
Eilinen päivä meni aikalailla pyykkiä pesten ja tytön kanssa kotona touhuillessa. Kävimme ostamassa pari Teema-kahvikuppia lisää tytön synttäreitä ajatellen ja samalla löysin neidolle mieluisan pienen synttärilahjan - jonka neiti tosin jo otti käyttöön - hienon Pikku-Myy lompakon :) 

Ajattelimme ostaa tytölle 2-vuotislahjaksi jonkinmoisen kolmipyörän ulkona kruisailuun, mutta täytynee odotella kulkupelin ostoa lähemmäs kesää, joten nyt varsinaisena synttäripäivän ajattelimme antaa neidille jotain pientä. No, lompakko on jo tytön hellässä huomassa. Säästyin näppärästi lempipuuhaltani eli paketoinnilta. 


Uusi pallokynttilä piristämässä :)
Kalenteria vilkaistessani huomasin, että tytön synttärithän ovat viikon päästä! Kahvipöytää täytyi ruveta miettimään ihan oikeasti. Onneksi olin suunnitellut täytekakkua jo aiemmin, koska se tuottaisi eniten päänvaivaa, ainakin tässä vaiheessa. Keksin tarjottavat onneksi aika äkkiä ja ideoin kakunkin loppuun. Katsotaan sitten, mikä on lopputulos. Täytyy joku päivä lähteä ostamaan tarpeita ja kämppää pitäisi varmaan siivoilla. 

Tämä aamu alkoi kissojen yöllisten puuhastelujälkien siivoamisella... Pyykkejä oli pitänyt käydä jo korjailemassa pois pyykkitelineeltä - enkä usko, että taustalla on ollut pyyteetön ajatus auttaa minua - ja pöydälle unohtamani makaronipussihan löytyikin lattialta. Pahaa aavistamatta nostin pussin ylös ja ripi-rapi-ropi... Huoooh. Pikkukissa oli halunnut ilmeisesti pientä huikopalaa ja olipa sitten joutessaan järsinyt pussinkylkeen reiän, joka oli jäänyt pussin alapuolelle, enkä tietysti sitä huomannut. Makaronit levisivät keittiönlattialle kuin jokisen eväät. Tein treenin ja kävin neljän kilsan lenkillä. Jalat huutaa hoosiannaa, mutta niin pitääkin. Tietääpä, että treeni on tehonnut. Ulkona haisi ihan keväälle, sellanen märkä asfaltti yhdistettynä katupölyyn ja märän mullan tuoksuun. Nuuskimiseen oli tyytyminen kun en nähnytkään mitään. Rillit päässä en lähde lenkille kun ne eivät kestä edes päässä ja piilareita ei enää ole kun ei saa pitää niin hiippailinpa sitten puolisokeana. En sentään jäänyt auton alle. 

Leikimme tytön kanssa ulkona ja loppuilta meneekin chillatessa ja ladatessa akkuja viikonlopun työrutistusta varten. Teimme tytön kanssa teltan sohvapöydästä virittämällä huovan pöydän päälle. Teltassa on kuulemma hyvä nukkua. Myös Nyytin mielestä. Kolme työvuoroa ja olisikin viikon talviloma :) Sitä odotellessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)