sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Vapaita


Ystävänpäivä hujahti töissä, yöpainotteisesti työnmerkeissä ja eilinen vapaapäivä menikin melkolailla torkkuessa. Tyttö on tämän viikonlopun mummolassa, joten oli isin ja äidin vapaapäivä. Päivä sujui siivoillen (siivosin viikko sitten kunnolla mutta eipä siltä näyttänyt), nukkuen, ruokaa tehden ja ehdin moikata kaveriakin pitkästä aikaa. Illalla otimme kotona muutaman siiderin ja kävin kaverin seurueen kanssa baarissa, jossa en kyllä kauaa jaksanut olla.

En tiedä olenko tullut vanhaksi vai onko humalatila aina liian mieto, ettei baarissa jaksa olla, vai näenkö töissä niin paljon ystävämme alkoholin vaikutuksia, ettei se vain enää nappaa. Toisaalta tämän pitäjän baaritarjontakaan ei ole kovin hääviä. Muistan kun joskus ennen mentiin baariin ja siellä oli aina hirmuinen lauma tuttuja ja kavereita. En tainnut tällä erää bongata edes yhtään puolituttua naamaa. No, ehkä se kertoo siitä, että ollaan sitten kasvettu sen verran isoiksi, että kaikilla on jotain parempaa tekemistä. Hyvä niin.


Itse keksin kyllä vaikka kuinka paljon parempaa tekemistä kuin baareissa notkuminen. Vapaat ovat aivan liian lyhyet darrassa makaamiseen ja siinä samalla menee treenitkin piloille. Nykyään kohmelokin tuntuu kestävän lähes sen viikon verran ja univelkaa on jo töistäkin omiksi tarpeiksi niin mieluummin heitän lenkkarit jalkaan ja lähden juoksemaan tai kameran kanssa luontoon kuin baariin notkumaan. Oli kuitenkin kiva nähdä kaveria ja käydä kerran kesässä edes jossain ja tietenkin ulkoiluttaa humppavaatteita, esim. nahkahousuja.


Vas. puoleinen paita pääsi käyttöön :)
Pikku-huligaani tulee tänään kotiin ja lenkille on päästävä kun eilen väsy vei voiton. Illalla pitääkin katsoa lätkää. Tyttären synttärijuhlat lähestyvät ja täytynee alkaa suunnitella synttärikakkua ja muita tarjottavia tarkemmin. 

Mukavaa sunnuntaipäivää! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)