lauantai 29. maaliskuuta 2014

23h vapaaKreasin eilen töissä huikeita idiksii ja toteutimme niistä tytön kanssa tänään pari. Yö meni töissä vähän ajeluksi, joten päikkärit oli pakko nukkua. Saimme kuitenkin tuunattua pari säilytyslaatikkoa. 

Teippasin yksinkertaisesti lahjapaperia laatikon päälle ja voilá! Muutama laatikko vielä jäljellä... Jos nyt kaikkia ylipäänsä päällystän. Hyllypaperi olisi saattanut olla lahjapaperia kestävämpää, mutta Robin Hoodissa hyllypaperivalikoima oli todella huono, joten oli vain lahjapaperiin tyytyminen. 


Ennen...

... ja jälkeen.


Tuunasimme myös pääsiäiskranssin sohvapöydällä olevasta kranssista. Yksinkertainen ja hieno :) 

Kävimme keräämässä myös pajunkissoja. Tyttö oli onnessaan kun pääsi metsään, eikä olisi halunnut lähteä pois. Haimme myös varastosta joskus jemmaan ostamani peilin eteisen hyllykköön. Peilin pokat täytyy maalata valkoiseksi (ovat tummanruskeat) ja peili täytyy puhdistaa kunnolla, sillä peiliin on tullut joku komea likaläntti. 4 kommenttia:

 1. Pirteitä laatikoita :) mie tein samaan tyyliin ne lasten joulukalenterit, ja vieläkin on 3 niitä laatikoita oottamassa päällystystä ja aikaa sen tekemiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muistankin ne joulukalenterit mitkä teit :) Täytyy itekin päällystellä lisää kunhan ehtii ;) On tällä hetkellä niin monta projektia meneillään, ettei meinaa vapaapäivät riittää :D

   Poista
 2. Miekin niiiiin ootan kesä- ja äitiysloman alkua, ehtii touhuilla kaikenlaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oijoi :) miekin voisin jäädä äitiyslomalle, että ehtis tehdä kaikkee, mut eivät kuulemma anna äippälomaa esim. koiranpennun takia ;)

   Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)