lauantai 1. maaliskuuta 2014

"Älä tanssi!"


Pääsin aamulla töistä ja huomenna takaisin. Varsinaisesta kissanpäivästä ei siis tänään voine puhua kun on niin lyhyt vapaa, mutta tuleepa sitäkin enemmän tarpeeseen. Kunhan huominen työvuoro on ohi, alkaakin kivat vapaat, kun tiistaina pääsee eroon silmälaseista! Torstaina vielä työvuoro ja sitten alkaakin viikon loma :) 

Vapaapäivä on tuntunut järkyttävän lyhyeltä. Kävimme iltaruuan jälkeen koko perheen voimin leikkimässä leikkipuistossa, jossa liukumäki ja karuselli olivat tällä kertaa hittejä. Tyttö kehotti pienempää poikaa laskemaan liukumäkeä ja kovasti molempia tuntui kiinnostavan tutustuminen. Neiti osoitteli mäkeä "laske vaan!" Kotona isi kuuli monta kertaa "älä kutita!" "älä kiusaa!" ja äitikin sai komennusta osakseen "älä tanssi!" Isin piti jahdata hippasilla, mutta sitten kuitenkin kävi vähän itkettämään. Äitin syliin kömmittiin "Vähän pelottaa!"

Otin uudella putkella kuvia leikkipuistossa ja täytyy sanoa, että lopputulos miellytti. Objektiivi tarkentaa nopeasti ja kuvat ovat tosi teräviä ja kun aukko on suurimmillaan (1.8) tausta sumentuu mukavasti. Loisto-ostos siis vaikka hieman kukkaroa kirpaisikin! 

Lisää treenejä ja mukavia puuhasteluja (mm. neidon synttärivalmisteluja) sitten taas maanantaina kun vapaat alkaa. Illalla olisi Putouksen finaali ja sitten ajoissa nukkumaan. Toivottavasti Antsku voittaa, iha hitokseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)