tiistai 11. maaliskuuta 2014

Aurinkoista talvilomapäivääLähdimme aamulla tytön kanssa ajelemaan mummin luo Savitaipaleelle. Ajoin Taipalsaaren kautta tiiraillen maisemia ensi kesän pyöräilyreittejä ajatellen. Mielessä siinsi muitakin kesäsuunnitelmia, esimerkiksi Kolin reissu, joka viime kesänä jäi tekemättä. Matkalla en nähnyt hirviä tai muita elukoita, vaikka niitä vähän toivoin näkeväni (harvinaista kyllä, että haluaa hirviä nähdä, mutta olisin kuvaa halunnut ottaa...) 


Kävimme kuvaamassa Kiesilänkoskella. Haaveena oli kuvata joutsenia ja kyllähän siellä jäällä joutsenpariskunta makaili, mutta olivat ryökäleet niin kaukana, ettei niistä kunnon kuvaa saanut. Tekisi mieli lähteä huomenna aamusta aiemmin kuvailemaan joutsenia, jos ne olisivat ruokailemassa virtapaikalla jään reunalla. Sain kuitenkin onnistuneita kuvia, vaikken joutsenia saanutkaan kuvattua tällä erää. 
Kävimme aaaaaivan ihanassa sisustuskaupassa, Tuliniekassa Savitaipaleella. Liikkeessä myydään kaikkia ihania sisustustuotteita ja käsintehtyjä kynttilöitä, aivan ihania! Löysin edullisesti ihanan rautaisen avaimen, riippuvan sydänkoristeen, kynttilänjalan sekä ihania antiikkikynttilöitä. Äiti osti meille lisäksi pari pallokynttilää. Kauppias antoi tytsylle lahjaksi suloisen pienen porkkanakynttilän ja toi legoja, jotta tyttö sai puuhailla liikkeessä minun ja mummin tutkiessa toinen toistaan ihanempia juttuja. Rautaisen avaimen laitan naulakkoon, jonka teen, jahka koukut tulevat HM:ltä. Käykää tutustumassa Tuliniekan nettisivuihin, jossa on myös nettikauppa, josta ihania luomuksia voi tilata jos ei niitä paikan päälle pääse hypistelemään! http://www.tuliniekka.fi

Kotia on kiva laitella keväisin uuteen uskoon ja pienellä budjetillakin, säästökuuriin sopivasti. Sain uudet Tuliniekan kynttilät ja muut ihanuudet paikoilleen yllättävän helposti, katsotaan mihin ne lopullisesti vielä myllään. Koristesydän löysi paikkansa keittiönikkunalta lumihiutaleen paikalta. Laitoin myös kirpputorilta toissapäivänä ostamani lyhdyt keittiön ikkunalaudalle ja avain päätyi toisen lyhdyn pohjalle säilöön odottamaan omaa varsinaista paikkaansa naulakosta. En tosin tiedä edes vielä mihin huoneeseen naulakon sijoitan jahka sen saan valmiiksi. 


Keittiönpöydän asetelma koki uudistuksen ihanien keväisen keltaisten pajunkissoin koristeltujen kynttilöiden kera sekä pallokynttilöillä, jotka pääsivät Iittalan Essence-maljoihin. 
Narsissin ruukku oli liian korkea aiempaan suojaruukkuun ja nappasinkin jääkaapin päältä kirppikseltä joskus löytämäni vanhan kattilan, johon narsissi upposi kuin kuokka suohon. 

Nyytiä viedään...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)