lauantai 15. maaliskuuta 2014

Eka vapaapäivä - sisustelua taas!


Kävimme tänään läheisessä antiikkikaupassa, jonka olemassaolon huomasin tänä aamuna paikallisesta sanomalehdestä. Aaaaivan ihana paikka! Myytävänä oli vaikka mitä ihanaa vanhaa - ja edullisesti! Tällä kertaa itselle ei tarttunut mukaan muuta kuin vanhat nukenkengät. Liike on avoinna vain lauantaisin, mutta aukioloaikoja on tarkoitus laajentaa. Aion kyllä joku päivä mennä uudelleen ostamaan maitohinkin ;) 
http://virpinvinttipuoti.fi 


RustiikkiRiihi Joutsenossa on avattu maaliskuun alussa ja siellä myydään vanhoja aarteita ja siinä toimii kirpputori. Lähdin hakemaan liikkeestä heinäseipäistä tehtyjä tikapuita (25€) ja kotiinhan ne lähtivät. Upeana löytönä löysin Karhulan suuuuuuuren lasipurkin - ja pilkkahintaan! Purkki maksoi vaivaisen kympin! Myytävänä oli myös kansia irrallaan ja kannenkin kanssa kyseiselle purkille olisi tullut hintaa vain 15€! Kirppiksillä huomattavasti pienemmistä purkeista pyydetään samaa hintaa... Tutustumisen arvoinen paikka! Palaan vielä uudelleenkin.
Tikapuut pääsivät niille varatulle paikalle makuuhuoneeseen ja saivat pellavapyyhkeet tikkailleen, jotka kissa jo tiputti. Tikapuiden alle sopi täydellisesti uusi Karhulan lasipurkki, joka sai sisälleen kynttilän ja viherkasvipallon. Tikapuista tuli juuuuuuri hyvät :) Kuin ihmeen kaupalla tikkaat ovat vielä pysyneet pystyssäkin, vaikka karvakuonoja tuntuu kovasti kiinnostavan uusi sisustuselementti. Sain tytön isovanhemmilta vanhan ikkunan. Ikkunat olivat olleet pitkään navetanvintillä ja pääskyset olivat tehneet vähän tuhojaan sontimalla puisiin pokiin, joten pelkkä puhdistaminen ei enää oikein riittänyt, vaan maalikerrosta oli pakko laittaa päälle... Mutta hyvä tuli! Odotan innolla, että maali kuivuu ja saan koko komeuden lopulliselle paikalleen! :)


Ennen...

... jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)