perjantai 28. maaliskuuta 2014

Idiksistä toteutukseen

Kipeänä ollessa tuli inspiroitua visioita ja huikeita idiksii. Eilen paremman voinnin turvin sitten toteutinkin idiksiäni. Makkarista tytön vanha vaatekaappi lähtee kummitädille ensi viikolla ja sitä seuraavalla viikolla Ikeasta tulee uusi kaappi tilalle. Veli köijjäsi Expedit-hyllykön tytön leikkinurkkaan, joten makkariin jäi tyhjä kolonen. Päätin, etten laita siihen enää uutta hyllyä tai muutakaan huonekalua vaan tila jää tyhjäksi. Koloseen olisi kuitenkin kiva saada esim. iso kynttilänjalka tms. joten eikun tuumasta toimeen ja inspiroimaan. 
Yksityiskohtana rusetti.

Samalla nuottikaavalla koristeltu vodkapullo.
Kampaamosta tultuani lähdimme etsimään sopivaa lyhtyä/kynttilänjalkaa/ruukkua makkariin. En kuitenkaan löytänyt sopivaa, joten laitoin tilalle vanhan lyhdyn. Mukaan tarttui kuitenkin jotain muuta. Kodinykköseen meno oli virhe, sillä tarjouksesta sain meille toiset tikkaat olkkariin (heinäseivästikkaat ovat makkarissa). Tikkaat löysivät helposti paikkansa ja myös somisteet niihin. Olkkariin jäi kirjahyllyn ja oven väliin tyhjä kohta kun siirsin siinä olleen jakkaran makuuhuoneeseen, joten tikapuut kävivät lokoseen kuin nakutettu. Ihanat <3 Tein Kodinykkösestä muitakin löytöjä kuin tikkaat. Lähdin siis etsimään jotain kynttilänjalkaa tms. ja löysinkin puoleen hintaan valkoisen paksun kynttilänjalan, joka päätyi eteiseen vaaleanpunainen pallokynttilä nokassaan. Myös olohuoneen ikkunalaudalla komeillut pullo ja oksa päätyivät eteisen hyllylle, jota siistin tyhjemmäksi. 

Eteisemme on pitkä käytävä ja toisella seinustalla on kaapit, joiden vastapäätä kaksi Expedit-hyllyä vierekkäin. Toinen näistä hyllyistä jää ylimääräiseksi jahka saan Ikeasta kaksi pienen pientä Expedit-hyllyä, joista väsään penkin toisen nykyisen hyllyn paikalle. Kaljupäinen herra on valittanut moooooonta kertaa, että eteisessä olisi hyvä olla jokin tuoli tytön pukemiseen, joten toteutetaan nyt se toive. Samalla toivon käytävän hieman avartuvan kun tila naulakon kohdalla jää leveämmäksi hyllykön poistuttua. Eteiseen alan olla melko tyytyväinen, jahka nyt saan kissanraapimapuun kuntoon ja karvapalloille hankittua uuden potan.Käykää ihmeessä katsomassa kuviani myös Styleroom-yhteisöstä vaikkapa tästä linkistä http://www.styleroom.fi/album/45580?album_list=updated Kyseisellä saitilla on aivan mielettömän upeita kuvia ihmisten kodeista, joten käykää ihmeessä poimimassa ideoita ja inspiroitukaa. 

2 kommenttia:

  1. Nuo ruusut näyttää kuvissa keltasilta, vaikka todellisuudessa olivat valkosia. Mut hienoja idiksiä siula kaikenkaikkiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihän tuo auringonvalo vähän värjäs nuita kellertäväks :)

      Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)