torstai 20. maaliskuuta 2014

Kädet maalissaEilen illalla väsäämäni pehmonalle :) 
Eilen ompelin pehmonallea illalla niin, että sormet olivat neulanpistoista verillä. Tänään olikin sitten puukäsitöiden vuoro ja aloitimme naulakon tekemisen keittiöön. Tilasin HM:ltä metallikoukut, jotka hain tänään postista.

Ostin laudan Biltemasta ja sehän oli tietenkin aivan liian pitkä. Noh, sahahan se sitten piti kotiin ostaa, kun sellaista ei meidän talosta löydy, enkä jaksanut odotella, että menisimme kaljupäisen herran vanhempien luo sahaamaan lautaa (olisi jäänyt viikonloppuun). Ruuveja ja kiinnityslenkit ostoskoriin ja eikun nikkaroimaan.Aloitin nikkaroinnin mittaamalla laudan sopivan mittaiseksi ja sahasin sen. Hioin sahatun pään siistiksi ja maalasin laudan pariin otteeseen valkoisella. Kun maali oli kuivunut, liimasin sisustustarrat paikoilleen ja ruuvasin koukut kiinni. Hieno tuli, vaikka itse sanonkin. Avain, kaulauslauta, neidin essu ja kummitädin kummilusikka löysivät paikkansa naulakosta. 

Sisustelin uuden senkin tavarat järjestykseen, nyt olen taas tyytyväinen järjestykseen, ainakin jonkin aikaa. Arabian Teema ja Seita-kahvikannut pääsivät vitriiniin, toivottavasti pikkuneiti ei ota leikkeihinsä niitä sieltä. Pupu sai porkkanan kaverikseen.

2 kommenttia:

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)