keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Shopping day


Aurinkoisen kevätpäivän kunniaksi vein äidin ostoksille kaupungille. Kuin ihmeen kaupalla äiti löysikin kerrankin vaatteita itselleen ilman mutinoita. Löysin itsellekin edullisesti kaikkea kivaa :) Pitkästä aikaa ostin vaatteita itselleni enkä tyttärelle, jonka vaatevarastot pullistelevat jo ennestään. Vaikka eipä nuo omatkaan vaatevarastot juuri tyhjyyttään huutele. 


Tyttö kävi kaupungin shoppailureissun jälkeen kotona nukkumassa päiväunet ja itse sai hyvän tilaisuuden hypistellä ostoksia. Kävimme vielä Pentikilla, Plantagenissa ja Kodin1:ssä neidin unien jälkeen. Pentikissa oli kaikkea ihanaa keväistä ja pääsiäisjuttuja! 💕 Neiti hipelsi joka paikan ja kuljetteli tavaroita paikasta toiseen, järjesteli kuulemma hyllyjä. Hän ihastui pääsiäispupuihin ja pussaili niitä. Ihastuin itse pääsiäispupukoristeeseen, jonka lopulta ostinkin. Munakoristeet olivat poistohintaan 0,90€/kpl. Pääsin taas hypistelemään kotona tavaroita eri järjestykseen ja laittamaan uusia juttuja paikoilleen. Löysin Plantagenista siiseliä, joka päätyi lasimaljaan kynttilän kanssa. Nyt olkkarin toinen ikkunalauta näyttää paremmalta kun yksinäinen kynttilä vaihtui näyttävämpään maljaan. Sain myös Pentikiltä pinkit tuikut Iittalan vanhoihin tuikkumaljoihin, jotka majailevat makkarin ikkunalaudalla. 
Huomenna onkin viimeinen lomapäivä, seuraava loma sitten toukokuussa kun lähdemme Roomaan. Laskeskelin jo, että ennen reissua olisi 13 työvuoroa! Rooma, here we come!! Huomenna puuhaamme tytön kanssa kaikkea kivaa kotosalla ja sään salliessa taidamme livahtaa ulos leikkimään. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)