torstai 13. maaliskuuta 2014

Sisusteltiin taas... :)

"Paha kakku"
Viimeinen lomapäivä tällä erää, blaaaah. Oli ilo olla vapaalla kun sääkin oli aivan mielettömän upea! Lähdimme aamulla Siljan kanssa läheiseen leikkipuistoon. Lähtiessämme puistosta saimme silittää iiiihanaa Untoa. Unto oli rodultaan englanninbulldoggi ja niiiiiiiiin suloinen herrasmies. Arestinurkka saa tätä menoa täytettä kun pieni riiviö on alkanut taas oikutella kovemmin, leikkipuistosta lähtö oli melko dramaattista... Edes Unto ei meinannut saada Siljaa houkuteltua lähtemään... :DLeikkipuistoreissun jälkeen kävimme vaeltelemassa kirpputoreilla - taas. Silja suuttui minulle kun kirpparilla ei ollut pikkukärryjä. Sitten tyttö suuttui, kun hän kärryssä ollessaan potkaisi saappaansa pois enkä laittanutkaan sitä enää jalkaan... Kiukut laantuivat onneksi äkkiä ja kun neito oli kiltisti, hän saikin katsella iPhonesta Muumeja. Hävetti hieman kun Silja laittoi yhdenäkin pyörimään dubatut Muumit, jossa Tuutikki oli "joku homo" ym. mukavaa... 


Tein kirpputorilta ihania löytöjä! Riihimäen/Karhulan lasipurkkeja ei ollut vieläkään, mutta paljon muuta uutta kivaa oli ilmestynyt :) Sain vitosella ihanat sinitiais-purkit (3kpl) ja vanhan kahvipurnukan. 


Löysin myös vanhan puisen härpäkkeen (6€), jonka ainakin oletan olevan kaulauslauta, jolla ennenvanhaan on silitetty pyykkiä kaulaustukkia vasten (tarkemmin selitettynä löytyy tästä linkistä http://www.teisko.fi/teiskoseura/lehtijutut/jutut4.htm

Mummollani oli juuri samanlainen setti, jolla hän kaulasi lakanat vielä 90-luvullakin. Itse käytin kaulauslautaa pienenä leikeissäni sahana sen rosoisen sisäpinnan vuoksi... :D Kaulaustukilla- ja laudalla lakanoista tuli mielettömän sileitä! Minun löytämäni kaulauslauta (jos se todella on se...) on vain hieman eri mallinen. Hintalapussa luki tuotteen nimi, josta ei saanut erkkikään selvää... ?!? Jos joku tietää varmasti mikä tämä laite on, kerro toki minullekin :D


Toiselta kirppikseltä löysimme Siljalle Hello Kitty-pehmon (0,50€) ja Mymmeli-pehmon (5€). En yleensä huoli toisten vanhoja pehmoleluja, mutta Mymmeli-pehmossa oli vielä tuotelappukin tallessa ja molemmat olivat todella siistejä. 


Siljan nukkuessa päikkäreitä innostuin siivoilemaan laatikoita ja järjestelin muutenkin tavaroita uuteen uskoon. Sisustellessa menikin aikaa ja homma rönsysi kun löysin koko ajan uusia ongelmakohtia ja keksin uusia sisustusideoita. Uudet tavarat löysivät melko helposti paikkansa, paitsi kaulauslauta, joka tällä hetkellä nököttää keittön ikkunalaudalla, mutta verhon takana piilossa :( Kaulauslauta olisi kuin tehty tulevaan naulakkoon (jonka ilmeisesti sijoitan keittiöön) mutta se on ehkä liian painava siihen... Katsotaan mihin sen keksin :) 
Makkaria pistin uusiksi, kun en ollut siihen yhtään tyytyväinen. Sain sen nyt suunnilleen siedettävän näköiseksi. Taulujen laitto jäi vielä hiukka kesken ja tarvitsen Vallilan Kelohonka-tauluun uuden kankaan. Ajattelin vaihtaa tauluun kankaaksi Marimekon Lumimarjan :) Ripustin Siljan sängyn yläpuolelle oman vanhan 1-vuotismekkoni. Makkarinoven takana oli ollut pitkään käyttämättömänä pinkki jalkalamppumme ja kun nyt pöytäkoneen hävittämisen myötä pistorasioita vapautui, raahasin sen olkkariin käyttöön. Jos pinkki varjostin alkaa tympiä, hankin valkean tilalle. 

Uudet purkit eteisen hyllyllä.

Arabian pienet seinälautaset. 
Uudelleenjärjestelty tietsikkapöytä. Arabian seinälautanenkin pääsi seinälle :)  
Makkarista köijjätty lamppu :)

Siljalle löytyi mieluiset Muumi-pelikortit laatikon uumenista :)Uudet ihanat purnukat :)2 kommenttia:

  1. Hei Prisman viereisellä kirppiksellä oli tänään pari Riihimäen lasipurkkia, toisessa Karhula kansi. Katoin niitä itekkin, mut toinen oli iso ja yli 60e. Mut käyppä kattoo :)

    VastaaPoista
  2. Joo ne on ollu siellä jo kauan myynnissä, hintaa vähän turhan paljon :D Se isompi Karhulan purkki (se 60€ kannella) on joku erikoispurkki ku on vähä eri värinen, sellanen sinertävä niin siks onkin vähän kalliimpi. Sain tänään ison Karhulan purkin halvalla ;)

    VastaaPoista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)