torstai 6. maaliskuuta 2014

SisusteluaMinun piti tänään olla töissä, mutta silmälääkäri kirjoitti kuitenkin saikkua leikkauksen jäljiltä, kun ei saisi viikkoon nostella mitään kauhean painavaa, ettei läppä silmässä repeydy auki. Joten talviloma pitenikin nyt sitten melkein viikolla kun tämän päivän työvuoro jäikin pois. 


Eilen järjestelin kotia, esimerkiksi vessa joutui raivausintoni kohteeksi. Inventoin myös laukkuvarastoani ja äiti nyysikin muutaman laukun, joita en enää käytä. Yhden annoin tänään veljen vaimon matkaan niin säästyin edes niiden köijjäämiseltä kirppikselle. 


Tänään tyttö meni kuitenkin hoitoon kun siellä juhlittiin hoitokaverin synttäreitä. Huomenna hoidossa on vuorossa sitten meidän neidin synttärit. Tytön hoitoon vietyäni pyyhin pölyjä kotona. Raivausinto jatkui taas, liekö tänään pilkottanut kevätaurinko ollut inspiraation lähteenä...

Makkarin tavarat menivät uuteen uskoon ja tytön sänky sai kauan tekeilläolleen päiväpeiton vihdoin päälleen. Päiväpeittoon on jatkokappalekin olemassa, jahka neiti saa isomman sängyn. 

Tytön aamutossut.

Viskasin meidän vanhan pöytäkoneen raadon pois ja nyt tietsikkapöytä sai uuden järjestyksen. Läppärille vähän ylimitoitettu pöytä, mutta onpahan tilaa työskennellä. 

Viskasin myös varmaan säkillisen piuhoja pois. Mikä fiilis kun lattialla ei kiemurtele enää metrikaupalla sähköjohtoja! Näyttää paljon siistimmältä :)

Koska en saa nyt muutamaan päivään treenata rajusti, kävin viiden kilsan lenkillä. Sää oli tosi hyvä ja oli kiva juoksennella kun lunta ja jäätä ei ollut juuri missään. Tiet olivat minun onneksi märät, eikä katupölyä liiemmin ollut (silmien kannalta juuri hyvä). Aurinkokin pilkisteli ja lämmitti jo suloisesti ja lenkillä tarkeni hyvin pelkillä juoksuleggareilla. Teimme myös sokerimassasta kuvioita täytekakun päälle. Toivotaan, että kuviot säilyvät hyvinä kelmun sisässä jääkaapissa ylihuomiseen. Värjäsin valkeasta sokerimassasta keltaista ja vihreää, katsotaan kuinka värjätyille sokerimassoille lopulta käy. 


Värjättyä sokerimassaa.

Silmät voivat hyvin! Leikkauksen jälkeen illalla silmät tuntuivat roskaisilta ja tosi kuivilta, mutta aamuun mennessä tikkuilu oli hävinnyt ja silmät tuntuivat normaaleilta. Oli luksusta käydä lenkillä kun näin eikä tarvinnut pelätä, että jään auton alle kun en näe autoa metrin päästä. 

Huomenna onkin luvassa siivoilua ja kakkujen tekoa. 


Muovailtiin synttärikakku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)