sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Synttärit, sisustelua ja kirppislöytöjä
Tytön synttärijuhlat on taas juhlittu ja hyvin meni. Neiti sai lahjaksi koruja, pari Pingu dvd:tä, uikkarin, Nalle Puh-kirjan, tarroja ja karkkeja. Ostimme itse saippuakuplia ja pinnejä - rahapussin tyttö jo ottikin käyttöön. Kesäksi ostamme Siljalle polkupyörän, joka onkin varsinainen 2-vuotislahja :) 


<3


Vieraita oli ihan mukavasti ja päivänsankari leikki vauhdikkaasti kummipoikani kanssa. Tarjottavat onnistuivat hyvin ja kaikki maistui vieraillekin :) Värjätyt sokerimassat eivät onnistuneet tietenkään (kuten arvelinkin), joten seuraavan kerran ostan suosiolla valmiina sopivan värisiä sokerimassoja. Voileipäkakkua jäi yli kokonainen pieni kakku, kun tein varman päälle kinkkukakkuja kaksi, mutta onpahan kerrankin itsellekin syömistä. Mulkosilmäinen Kiti-kissa
Tällä kertaa päivänsankarikin jo söi synttärikakkuaan ja puhalsi itse kynttilät :) Iso tyttö, niinkuin itsekin sanoo <3 Kun vieraat olivat lähteneet, kävimme hakemassa Mäkistä ruokaa kun isi tarjosi meille naisille naistenpäivän kunniaksi. Liekö seonnut kun itse idean esitti. Illalla uni tuli kaikille silmään pitkän päivän jälkeen hyvin nopeasti, erityisesti pienelle päivänsankarille. 


Tädiltä mieluinen naukuva kortti.
Kevättä kotiin äidin tuomalla naistenpäiväkukalla :)

Tänään kävin kirpputoreilla tytön päiväunien aikaan. En ollut toooodella pitkään aikaan käynyt toisella kirpputorilla, koska edellisellä käynnillä kirpputorin tarjonta oli todella pettymys. Nyt kirppiksen valikoima oli laajentunut ja tavaroiden taso parantunut. Kirppiksellä oli paljon esimerkiksi vanhoja peltirasioita, joista yhden ostinkin. Purkki löysi paikkansa tällä hetkellä keittiöstä isotädin aarteista kaivettujen Pauligin-kahvipurkkien vierestä. Katsotaan sitten, mihin purkki lopulta sijoittuu. 


Löysin tytölle kahdet sortsit kesäksi (yhteensä 6€) ja yhdet käyttämättömät Name it:n collegehousut, jotka tosin ovat kokoa 92 (2,50€). Ostin tytölle myös Roope-setä-kirjan. Sain majakkamaisen harmaan lyhdyn (1,50€), jonka maalaan kesällä spraymaalilla valkeaksi. Hyvä löytö :) Lyhty on hieman ruostunut sieltä täältä, mutta maalikerroksella siitä tulee uudenveroinen. Kunnostin viime keväänä meidän vanhan haperoituneen ja kulahtaneen ulkolyhdyn sprayaamalla ja lyhdystä tuli kuin uusi. Löysin myös pari lasilyhtyä (2€/kpl), joiden sijoituspaikkaa en tosin vielä tiedä. Olisin tahtonut lisää Riihimäen lasipurkkeja, mutta tarjonta oli tällä erää melko kehno ja hinnat olivat järkyttävän korkealla, joten jäi tällä erää ostamatta. Bongasin myös Canonin käyttämättömän läppärilaukun (5€), mutta tulin siihen tulokseen, että laukku oli väärän kokoinen koneelleni. 
Sisustelin tietokonepöytää vielä pariin otteeseen, kun en ollut täysin tyytyväinen järjestykseen. Nyt pöytä näyttää kivemmalta ja olen ainakin hetkellisesti tyytyväinen pöytään :D Katsotaan kuinka kauan tämä järjestys kestää ennenkuin taas myllään... Kirppiksellä olisi ollut kivoja vanhoja nuottivihkoja, joita haaveilin pöydälle, mutten raaskinut ostaa.


Isosedän vanhat koulukirjat pääsivät sisustukseen.

Riihimäen purkit saivat rusetit kaulaansa ja kynttilät sekä post it-laput säilytyspaikan.
Kevättä keittiönpöydälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)