keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Tukkoiset poskiontelot ja sisustushaaveet

Eilinen menikin vähän sairastellessa ja tästä päivästä tulikin saikkupäivä. Poskiontelot ovat taas ihan tukossa ja olo on aivan kauhea. Päätä ja poskionteloita särkee, huimaa, henkeä ahdistaa ja eilen nosti lämpöäkin. Taitaa olla nyt neljäs tai viides poskiontelontulehdus lokakuun alun jälkeen, mitähän lie viestisi työpisteestä...

Eilinen meni aikalailla lepäillessä ja lueskelin kummitädiltäni saamiani sisustuslehtiä. Lehdistä sain paljon uusia ideoita, joita odotan innoissani pääseväni toteuttamaan. Löysin lehdestä myös maaliskuussa avatun sisutusyhteisön netissä, Styleroomin, jonne jo tein oman albumin. Käykää katsomassa ja tykkäilemässä! :) http://www.styleroom.fi/album/45580

Lepäillessä ja tautia potiessa sisustelin mielessäni ja sain huikeita idiksiä. Olen pitkään vihannut kissanraapimapuutamme ja mm. se pääseekin tuunauslistalle. Bongasin Clas Ohlsonin nettisivuilta juuttinarua ja täytyy käydä Eurokankaasta hakemassa jotain kestävää valkeaa kangasta, jolla saan verhoiltua tasanteet uudelleen. Kiipeilypuu on aika huonokuntoinenkin jo, joten päivitys ja korjaus ei tee yhtään pahaa. Vaikka toinen kissa käyttääkin raapimiseen raapimapuun sijasta sohvan käsinojia.


Keittiön uutta ilmettä

Sohvalla makoillessa oli hyvä tuijotella kattoon. Ajattelin hankkia olohuoneeseen kattokruunun ja siirrämme olkkarin nykyisen valkean lampun makkariin. Olemme äidin kanssa menossa Ikeaan parin viikon päästä pitkällä vapaallani, josta ajattelin hankkia lampun myös keittiöön. Keittiönlamppu on kolho ja polttimot siihen järkyttävän kalliita, joten lampunvaihto lienee paikallaan. 


Sorsakoski-taulu, minkä väsäsin :)

Löysin lehdestä idean myös tyynynpäälliseen/torkkupeittoon. Katsotaan kestävätkö hermoni virkata moista. Täytyy käydä lankaostoksilla joku päivä. Kunhan tauti hellittää ja töiltä ehtii. Sen verran jaksoin eilen askarrella, että tuunasin pari lasipulloa. Ostin kierrätyskeskuksesta Savonlinnasta nuottivihkoja superhalvalla, joista päätin askarrella pulloihin etiketit. Ihan hienothan niistä tuli. Liimasin nuottiviivastoa käsintehdylle paperille ja köytin koko komeuden vaaleanpunaisella paperinarulla pulloon kiinni. Kun etiketti on kiinni paperinarulla, sen saa helposti poiskin, jos etiketti ei enää miellytäkään. Tarvittaessa sen voi vaihtaa vaikka jouluiseen versioon jos siltä tuntuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)