sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Uneliasta kissanpäivää

Katselemaan sinisiä unia... 
Tein tänään torkuksissa toisen pellavasydämen, mutta muuten ei tänään ole jaksanut oikein tehdä kotitöitä kummempaa. Sydän hiukka epäonnistui kun hölmöyksissäni täytin sydämen yläosasta enkä sydämenkärjestä, joten se vähän epämuodostui. Nukuimme tytön kanssa piiiiiitkät päikkärit ja veli kävi perheineen meillä. Tyttö sai leikkiä taas serkun kanssa. 
Leikimme ja piirsimme tytön kanssa ja valmistelimme huomista reissua Kerimäelle. Innolla odotan Savonlinnan kirppiksille pääsyä. Toivotaan hyviä löytöjä! :)

Selailin erään retro- ja antiikkiliikkeen sivuja ja tuo tyhmä Arabian oksa-kannu kummittelee ja vainoaa minua. Meillä oli keskikokoinen oksa-kannu kun olin pieni ja joka kerta ärsyttää kun näen kannun valokuvissa. Kannu jäi entiseen lapsuudenkotiini, kun muutimme sieltä äidin kanssa pois. Nyt minulla ei ole tietoa kannun olinpaikasta ja kovasti houkuttaisi ostaa tuo kyseinen maitokannu itselle muutaman muun jo hankitun kannun kaveriksi. Vaikka tykkäänkin Arabian maitokannuista yleensäkin, tuo kyseinen kannu on itselle erityinen tuoden lapsuusmuistoja mieleen. Jostain syystä kannusta tulee mieleen jo edesmennyt ukkini, jonka kullanmuru aina olin, sillä ukilla ja mummolla taisi myös olla tuo samainen kannu. No, katsotaan tarttuisiko se joskus matkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)