maanantai 3. maaliskuuta 2014

Unipäivä

Tämä päivä on mennyt ihan nukkumatille ja aamulla meni vielä ylitöiksikin. Vapaat jää tosi lyhyeksi kun ensimmäinen vapaa menee horroksessa. Ennen tytön hoidosta hakua jaksoin peräti kammeta hakemaan röntgenkuvani terkkarista ja kävin ostamassa kynttilät tytön synttäreille. Löysin neidille muutamalla eurolla söpön paidan.

En löytänyt keltaista ja vihreää sokerimassaa, joten ostin elintarvikeväriä. Katsotaan millaisen sekasotkun saan aikaiseksi kun käyn itse valkeaa sokerimassaa värjäilemään. 


Olemme lukeneet tytön kanssa iltasatua muutaman illan ajan ja ostin tänään uuden kirjan, Miinan ja Manun Luontoretken, joka minulla oli pienenä itselläkin. Minulla oli melkein kaikki Miina ja Manu-sarjan kirjat, mutta olemme antaneet ne joskus vuosia sitten pois.Syynäilin kuola valuen Michael Korsin laukkua Stockmannilta, taas. Ei vaan sovi säästöprojektiin. Tälläkin hetkellä tämän vuoden asuntosäästöt lepäävät sylissä läppärin muodossa, joten laukku jää nyt haaveeksi. Huomenna silmien leikkaukseen, jippiiiii!! :) Odotan innolla että saan hyppiä tasajalkaa rillieni päällä. Aamulla olisi tytön 2-vuotis neuvola. Pitäisi varmaan myös siivoilla ja käydä ostelemassa loput synttärikamat. Siinäpä nämä vapaat meneekin. No, yksi työvuoro vielä ja sitten viikon huili talviloman merkeissä! :)


Silja lukemassa Manu-kirjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)