sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

PääsiäistäEilen kävimme tytön kanssa ostamassa kaljupäisen herran kummisedälle kukan, sillä tarkoituksenamme olisi mennä huomenna käymään kylässä. Ostimme samalla kotiin kukkasen. Muurikello lähti matkaan, katsotaan miten kauan kestää meillä hengissä. Muurikello pääsi komistamaan keittiönikkunaa vanhaan kattilaan. 

Kukanostoreissulla kävimme myös vaippakaupan kautta ja matkaan Robbarista tarttui myös kynnysmatto olohuoneeseen partsinoven eteen. Plantagenista löysin myös pari neilikanoksaa olkkariin. 


Vapaapäivä meni leppoisasti kotona puuhastellessa ja siivoillessa. Tein torkkupeittoa ja puuhastelimme tytön kanssa mukavia isin ollessa töissä. Illalla hioin kaverilta nyysityn vanhan ikkunan ja se sai jo osittain harmaan maalikerroksen. Askarettaan pitäisi poiketa joku päivä, jotta saisin ikkunan tuunattua loppuun. Kaikkea kun ei voi kerralla muistaa ja älytä ostaa, niin on hyvä tekosyy poiketa kauppaan useamminkin. 


Tämä pääsiäispäivä meneekin töissä ja huomenna sitten takaisin kotiin viettämään pääsiäisen viimeistä päivää. Tulevat vapaat menevätkin nopeasti kun tiistaina on luvassa tytön hammashoitaja-aika ja keskiviikkona pukkaa kuvauskeikkaa. Muutenkin seuraavat kaksi viikkoa tulee olemaan aika hulinaa kun matkavalmistelutkin pitäisi aloitella! Vaatteet on edelleen katsomatta. Noh, ehtiihän tässä. 

Tiuhti-pupu toivottelee hyvää pääsiäisen jatkoa!
Tytön poimimat leskenlehdet. 
Pääsiäispöytää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)