torstai 17. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen vapaapäivä


Eilinen meni työn merkeissä uudella asemapaikalla ja kivaa oli. Oli kivaa ajella tutuissa maaseudun maisemissa vuoden tauon jälkeen ja huomasinpa siinä ajellessa, että onhan sinnekin tainnut pieni ikävä olla kuitenkin. Työvuoro oli muutenkin leppoinen ja vapaille oli kiva lähteä ilman järkyttävää väsymystä ja ennenkaikkea ilman tappavaa hengenahdistusta ja tukkoisuutta. Unohdin tietenkin kameran kotiin ja kotimatkallakin joutsenia lillui joka kuralammikossa kääntämässä veistä haavassani kun unohdin sen kameran kotiin. 


Hain tänään tytön hienon pääsiäisohran päiväkodista, kun tytsy ei eilen hoitoon mennytkään kuumeen vuoksi. Nyt tyttö voi jo onneksi paremmin ja kuume tuntuu olevan tipotiessään, räkä tosin lentää yhä. Ruohokin oli hieno ja erityisesti ruukku, jonka tytsy oli itse maalannut. Pääsiäisruoho pääsi kunniapaikalle keittiönpöydälle - lasimaljaan upotettuna tietenkin...


Postitin tänään toiminimen perustamispaperit ja ehkä jo ensi viikolla saan tietää Y-tunnukseni ja minkä nimen kaupparekisteri toiminimelleni hyväksyy. Saa nähdä montako kertaa hakemus tulee bumerangina takaisin. Toiminnan olisi tarkoitus alkaa virallisesti 1.6.


Tein uusia kansioita styleroom.fi-sivustolle, käykää katsomassa sisustuksiani. 
http://www.styleroom.fi/album/45989?album_list=latestOikein mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)