maanantai 14. huhtikuuta 2014

Eteisen penkkiEilen kävimme virpomassa ja siinä menikin miltei koko päivä, vaikkemme käyneetkään kuin kolmessa paikassa. Tytsy tuli kipeäksi, joten ilta meni sohvalla katsellen Muumeja ja syöden jätskiä. Ei yhtään pöllömpi sunnuntai siis. 


Sain kuitenkin myös jotain aikaiseksi, kun nikkaroin eteisen penkin valmiiksi. Idea penkin tekoon lähti oikeastaan käytännöstä: olisi helpompi pukea neitiä jos eteisessä olisi joku istuin. Huikeita idiksiä pyörii päässäni paljon ja penkki olikin yksi niistä huikeimmista. Ajatuksenani oli hankkia Ikeasta kaksi pientä Expedit-hyllyä (eli vain se yksi hyllylokero) ja laittaa kaksi tällaista neliötä vierekkäin. No ajatukseksihan tämä jäi kun kyseisiä kuutioita ei enää ollut myytävänä. Niinpä tein uhrauksen. Sahasin yhden neljästä Expedit-lokerikostamme puoliksi. Päätylevyt sirkkelöitiin ja tadaa - penkki oli kasausta vaille valmis. Helppoa. 


Istuintyynyn sain tytön vanhasta pinnasängyn patjasta. Leikkasin patjasta sopivan kokoisen palan ja tänään verhoilin sen harmaalla tähtikankaalla. Eteinen avartui ja tilantuntua tuli kummasti ahtaaseen käytävään. Vielä kissanpotta ja kynnysmatto vaihtoon niin eteinen on valmis! Ja kiipeilypuu täytyy tietysti tuunata. Naulakkokin tekisi mieli maalata - ja varmasti tähän luvan saisinkin vuokranantajalta, mutta ehkä annan sen nyt olla. 


Tuunaamani peili ja lauantaina ostamani ale-luistimet :)


Äidille tekemäni kranssi.
Soma, Arabia <3
Koska tyttö oli kipeänä, käväisin iltapäivällä vielä vakiokirppikset itsekseni. Löysin toiselta kirppikseltä Arabian vanhan Mansikka-kulhon (25€). Kulho pääsi meidän astiakaappimme valikoimaan, kun olin hinkannut siinä vellovan järkyttävän hajun juuriharjalla. 

Haminan kirppikseltä löytämäni emalihinkki (josta poistettu kamala muovikahva...)
narsissiruukkuna :)
Tehtailin uusista tähtikuvioisista lautasliinoista pari yksityiskohtaa
lisää pullolaatikkoon :)
Jyskistä löytyi tämmöinen ämpäri tänään :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)