keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ikeaaaaaaaa!

Kevään ensimmäiset leskenlehdet bongattu!
Tämä päivä menikin Ikean reissussa Vantaalle, kun ei ainakaan vielä meidän nurkilla sitä Ikeaa ole. Tonttia näkyvät kovasti raivaavan, mutta nähtäväksi jää nouseeko se Ikea joskus kanavan varteen Mustolaan. Matkalla pysähdyimme Lapinjärvellä Antik-Annassa. Myytävänä oli ihania Arabian astioita, mutta koska kyseessä oli antiikkikauppa, hinnatkin olivat sen mukaiset. Matkaan ei tarttunut tällä kertaa kuin vanha lasipullo (4€). Palvelu paikassa oli tosin hieman tympeää.  http://www.antikanna.fi

Ikeasta mukaan tarttui tarvittavat - ja vähän ylimääräistäkin. Sain hyllyn, kissojen ruokakupit, keittiöön kattolampun, paperinaruja sekä lautasliinoja, keittiöpyyhkeitä, kukkaruukun, lasipullon jne. Mitään turhaa en kuitenkaan ostanut. Inspiroin taas huikeen idiksen bongatessani leveäreunaisen pienen peilin (huikeaan hintaan 1,50€) ja Askarettaan täytyy sitten taas lähteä. 


Lautasliinat ja kissojen ruoka-astiat.
Ruukku, peili, lasipullo ja kukat.
Silkkinauhaa ja paperinaruja.


Kotiin päin ajelimme pitkästä aikaa Kotkan ja Haminan kautta. Pysähdyimme Haminassa kirppikselle. Kirppiksellä oli myynnissä Arabian astioita ja muita vanhoja esineitä, ihan edullisesti. Erään vitriinin päällä komeili ihanaakin ihanampi kukallinen Arabian piippuleimallinen maitokannu, hintaan 25€!!! Hyllyyn kuitenkin jäi kun oli kuitenkin halkeamaa sen verran. Löysin myös kauniin pienen kahvimyllyn, hintaakin oli vain 18€, mutta pientä vikaa siinäkin. Sain kuitenkin kissoille juomakupiksi emalisen astian 50 sentillä! Myös vanha emalinen kukkasin koristeltu maitohinkki tarttui matkaan (6€). Peilarissa tosin oli muovinen sanka, joka oli aivan kamala - ja se lensikin roskiin. 


Kissojen vesikuppi, huikeat 50 senttiä tuhlaaantui...

Reissussa meni niin kauan, etten ehtinyt kasata kaappia vielä. En myöskään saanut itse keittiöön tulevaa kattolamppua kasattua vaan se jäi isännän hommiksi kun itsellä ei hermot riittäneet. Huomenna lähdemme kiertelemään Mikkelin, Juvan ja Ristiinan kirppiksiä. Jää huomennakin siis varmaan se kaapin kasaaminen, heh. Kirppiksiä on kiva kierrellä vaikkei sieltä mitään löytäisikään, etsiminen on kivaa ja löytämisen ilo kun sitten joskus jotain huikeeta osuukin kohdalle! Huomenna siis metsästämään huikeita kirppislöytöjä.

Sohvapöydän uusi tarjotin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)