keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kaaos jatkuu


Aamu alkoi ihanasti taas keittiönpöydältä pajunkissojen vesiä siivoillen ja maljakkoa nostellen. Kissat kun olivat halunneet tutkia pienempiä kaukaisia sukulaisiaan tarkemmin - taas. Jotain yhteistä näillä kahdella kissarodulla kyllä tuntuu olevan - aivotoiminta, joka on täysin olematonta. Tämä vapaapäivä meni aika tavalla tien päällä kun veimme neidin vanhan vaatekaapin kummitädilleni. Menomatkalla pysähdyimme Parikkalassa kirppiksellä ja tadaa! Tein löydön :) Vanha Arabian sokerikko! Kotiinhan sen lähti. 

Kävimme myös Kerimäen kirppiksellä, josta tein toisen löydön, vähän isomman tällä kertaa. Silmiini osui huonekalunurkkauksessa vanha, tummanruskea lipasto. Vilkaisin hintalappua ja silmäni läjähtivät selälleen. Hintaa oli huikeat kaksikymppiä! Koitin heti kaikki laatikot, jotka toimivat moitteettomasti ja lipasto oli muutenkin ehjä. Pintaruhjeita siinä toki oli, mutta niistä viis kun lipasto saisi jokatapauksessa uuden maalikerroksen päälleen, valkean tietenkin. Köijjäsin lipaston mukanani höystettynä hyvällä mielellä, sain ihanan lipaston halvalla! :) Inspiroin tietenkin kotona sisutusidiksiä ja yksi idis poiki taas toiseen. Se kuuluisa lumipalloefekti... Taitaa olla pohjaton suo tämä kodin tuunaus. Vein sohvan vierestä pienen Expedit-hyllyn makuuhuoneseen siellä ennen olleen samanlaisen hyllyn tilalle ja uusi (vanha) lipasto tuli olohuoneeseen Expedit-hyllyn tilalle. Laatikoissa oli reilusti säilytystilaa ja sainkin paperit järkevämmin sen uumeniin säilöön ja yksi pahvinen säilytyslaatikko jäikin tyhjilleen. Sitten homma taas vähän karkasi käsistä ja inspiroin tavaroita taas uusille paikoille. Makkari on sellainen sekasotku tällä hetkellä, että hyvä kun sekaan sopii. No jos tämä kaaos tästä viimeistään ensi viikolla helpottaisi uuden kaapin myötä. Tosin sitten varmaan keksin jonkin uuden huikeen idiksen ja taas mennään. 


Uusi lipasto ja tietysti kuvassa myös kissanhäntä...

Uusi sokerikko ja kummitädiltä saamani kermakko (piippuleimallinen!) pääsivät senkin vitriinikaapin uumeniin. Kermakko ei enää sopinut tädin kaappiin ja niinpä kermakko lähti kiertoon. Tädin luona oli myös serkkuni perhe, joten neiti pääsi leikkimään pitkästä aikaa tyttöjen kanssa.

4 kommenttia:

 1. Lipasto on kyllä tosi hieno ja tuunattuna tulee varmasti entistä hienompi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jahka ilmat lämpenevät niin pääsee partsille hiomaan lipaston niin pääsee tuunailemaan :)

   Poista
  2. Tosi hieno ja mihin hintaan! Mieki oottelen, että yöpakkaset häviäis niin pääsen pihalle hiomaan ja maalaamaan sitä miun arkkua :)

   Poista
  3. meidän pitäs Kati hankkia joku ateljee missä saatas hioo ja tuunata kaikkia meidän projekteja ni ei ois niin säistä riippuvaista :D

   Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)