lauantai 5. huhtikuuta 2014

KirppishelmiäSain laitettua keittiöön uudet verhot, ihanat! Raikkaat, vaaleat ja ilmavat. Keittiö suorastaan huutaa valkeaa puusohvaa! Aamulla lähdin kirppiksille heti kun ne aukesivat. En ole pitkään aikaan tehnyt tuommoisia löytöjä kirppikseltä! Enkä ole ihan äsken köijjännyt kassillista tavaraa kirppikseltä kotiin. Hyllyihin jäi vielä monen monta ihanaa tavaraa, mm. eräs ihana kastelukannu, jota jo kannoin vähän aikaa mukanani, mutta päätin jättää sen ostamatta kun löysinkin niin paljon kaikkea muuta... Ensimmäisenä käteen sattui Riihimäen ilves-purkki - Karhulan kannella. Seuraavana käteen sattui Arabian vanha pannualunen/hellanlevynsuojus, jollaisia muistelen meillä joskus olleen, tai ehkä se oli mummollani. En tiedä jätänkö alusen sellaiseksi vai sprayaanko sen valkeaksi. Katsotaan. 
Todellinen löytö oli kuitenkin Arabian hopeakello-sokerikko ja- kermakko, piippuleimalla! Ihanat! Molemmat olivat ehjiä ja siistejä, tosin sokerikossa on minimaalinen halkeama lasitteessa. Hinta ei todellakaan huimannut päätä, molemmat maksoivat 9,50€! Myyjä oli paikalla siivoamassa pöytäänsä ja olisi kyllä tehnyt mieli kysyä muun juttelun lomassa, olisiko tädillä ollut kotona tämmöisiä vielä lisää... Myytävänä olisi ollut myös samaa sarjaa oleva pullalautanen, mutta lautanen oli hieman huonokuntoisempi ja Arabian keräilyintoni rajottuu lähinnä sokerikkoihin, kermakoihin sekä maitokannuihin - ja tietysti myös kahvikannuihin sekä voipyttyihin.

Löysin myös Karhulan kolmen litran tölkin (6€) ja puisen vanhan kynttilänjalan, huimaan hintaan 1,50€!! Nyt meillä on kynttilänjalkoja kaksi ensi joulua varten. Ensimmäisen kynttilänjalan sain isotätini perintönä ja olen monesti katsellut kirppiksellä, josko ostaisin toisen, mutta hinnat ovat lähennelleet kymmentä euroa. Sain myös vanhan viinikarahvin/pullon niinkin huikeaan hintaan kuin 50 senttiä. Eikun tuunaamaan pulloa. 


Loistolöytöjä siis kirppikseltä tänään! 


2 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä oot tehny ja nuo verhot on kyllä ihanat. Niin, kuukauden päästä ollaan Roomassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan vaan, ettei kissat tiputa verhoja alas kun verhot roikkuu lattialla jonkin verran :)

      Poista

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)