tiistai 8. huhtikuuta 2014

Piiiiiitkän vapaan ensimmäinen kissanpäivä


Tänä aamuna se alkoi, kauan odotettu viikon vapaa! Sää on ollut koko päivän loistava (vaikkakin melko kylmä viima on puhaltanut) ja muutenkin päivä on ollut erinomainen.

Saimme esimieheni kanssa toimipistesiirron tehtyä eilen, joten asemapaikkani on ensi viikosta alkaen - ainakin jonkin aikaa- Rautjärvellä, maaseudun rauhassa. Työmatka taas pitenee (noin 80km), mutta ehkä sen mieluummin ajaa kuin hankkii itselleen astmaa ja sairaseläkettä. 

Kävin tänään mallaamassa pohjalliset ja saan valmiit pohjalliset perjantaina. Ennen fyssarille menoa poikkesin paikalliseen askartelukauppaan Askarettaan, jonne ei kyllä olisi pitänyt mennä. Aivan ihana liike! Täytyy joku päivä mennä ihan ajan kanssa kun nyt en ehtinyt tutkia ja hypistellä kuin murto-osan valikoimasta. Suosittelen poikkeamaan! Jos ette pääse paikan päälle niin käykää ihailemassa liikkeen facebook-sivuja osoitteesta https://www.facebook.com/pages/Askaretta/155097624555444 Liikkeeseen jäi mm. aivan ihania riisipapereita, joilla voisi päällystellä vaikka mitä hauskaa...  


Askaretassa inspiroiduin siis aivan täysin ja sain montakin huikeeta idistä, joista yhteen ostin tarpeet ja kyhäsin niistä kranssin. Pitsinauhaa pujottelin ympärille ehkä noin viisi kertaa kun ei koskaan välttänyt ja työnjohtajat valvoivat työnlaatua jalkojen juuressa välillä napaten pitsinauhasta kiinni. Tarkoituksenaan heillä oli ilmeisesti ihan vilpittömästi auttaa nauhan virittelyssä. Lopputulos pääsi komeilemaan olohuoneen sisustustikkaiden yläpuolelle, mistä sitä voi sitten mukavasti käydä räpeltämässä kirjahyllyn päältä.

Toissapäivänä inspiroin tyynyn eteisen tulevalle penkille. Päällystin vanhan sisustustyynyn kirppikseltä hankkimallani vanhalla pellavaisella pöytäliinalla. Lopputuloksesta tuli ihan hieno, vaikken mikään kovin kaksinen ompelija olekaan. Huomenna lähdemmekin Ikeaan. Lopultakin meillä pari viikkoa vallinnut kaaos helpottaa! Toivotaan siis, että kyseisiä kaappeja on, mitä olen lähdössä hakemaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)