tiistai 15. huhtikuuta 2014

Siivouspäivää

Eteistä :)
Viimeinen vapaapäivä tältä vapaapätkältä ja päivä meni kotosalla siivotessa ja pientä potilasta hoidellessa. Tytöllä oli kuumetta melkein 39 ja räkä lentää. Vetokin tuntuu olevan aika pois, ei ole tytsy aiemmin ollut näin kipeä. 

Sisustelin samalla siivotessani. Sain makkarin vihdoin suunnilleen kuosiin. Järjestelin muutenkin tavaroita jälleen uuteen uskoon.


Valkea lintuhäkki oli eteisessä parempi
kuin tumma pullo. Tuli taas valoisampaa :)
Karsin senkistä tavaroita, jotta yleisilme hieman siistiytyisi. 

Sohvapöydältä. 
Olen ollut ilmeisesti kotona nyt liian kauan kun sohva on nyt ruvennut ottamaan aivoon ihan urakalla ja tahtoisin kovasti uuden - ja nykyinen sohva on vain vuoden vanha. Sohva on liian tumma (harmaa) ja koko ajan kissankarvassa. Kissat - tai lähinnä vain se toinen - ovat myös raapineet sohvan käsinojia niin järkyttävään kuntoon, ettei jälkiä enää millään peitä. 

Haluaisin kovasti valkean sohvan ja Ikeastahan se sopiva sohva löytyisi. Ektop-sohvassa olisi irroitettavat, konepestävät päälliset ja ennenkaikkea - kissat eivät voisi repiä sitä samalla tavalla kuin nykyistä sohvaa! Harkintaan jää. Tarpeeksi kauan kun sohvaa katselen alan inhota sitä päivä päivältä enemmän ja enemmän. Ongelmana tosin on, että mihin nykyisen sohvan tunkisi uuden tieltä kun ei sitä voi mihinkään kierrätyskeskukseenkaan viedä tuon näköisenä. 

Kolmen viikon päästä sitä muuten ollaan Roomassa! Sain kesälomani tänään selville ja tarvitsen toisen reissun ajan vuoroista vuoronvaihdolla tai jollain kepulikonstilla vapaaksi kun ei virallista lomaa sille päivälle saatu pomon kanssa kehiteltyä. No, ehkä me jotain keksimme. 


Pääsiäistä Karhulan purkissa ja rairuoho, joka ihmeeksi kasvoi!
Tänään piti leikata ekan kerran heinät ja Tiuhti-pupu oli tyytyväinen
saadessaan tuoretta heinää :)


Uusi vaatekaappi makkarissa :) Ikkuna vielä puuttuu kaapin vierestä.Jyskistä löytynyt ämpäri pääsi lehtitelineeksi :)Makkarin ikkunalaudalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että vierailit blogissani. Kommenttisi ovat tervetulleita :)